Banner

Prisvindende produkter

Prisvindende produkter i Lidl

Hos Lidl er vi rigtig stolte over at have en masse prisvindende produkter, der er dømt bedst i test af både danske og udenlandske anerkendte madbedømmere. I Lidl går vi højt op i at kunne levere produkter til en god pris til vores kunder. Men endnu vigtigere for os er det at kunne levere god kvalitet til en god pris. Friske råvarer af høj kvalitet – til Lidl pris.


Vi vælger vores leverandører meget nænsomt, så vi sikrer at de alle kan leve op til vores standarter. På denne måde har vi altid kvalitetskød i køledisken, frisk frugt fra danske avlere og nybagt bake off brød på hylderne. Dette har resulteret i, at vi i dag har mange testvinder produkter liggende rundt omkring i butikken. Vores produkter har vundet bedst i test i både TÆNK, Søndagsavisen, Madens Verden, Ekstra Bladet, B.T, International Food Contest, Politiken og IWSC (International Wine & Spirits Competition)

Bedst i test på det hele

Det er ikke kun én type produkter eller én speciel producent, der høster priser og vinder bedst i test for os. Hos Lidl har vi testvinderprodukter i mange forskellige kategorier. Mange af vores mejeriprodukter, kød, bake off, specialøl, vin og flere af vores veganske og vegetariske produkter er testvindere i flere forskellige bedst i test konkurrencer. Hos Lidl har vi det bedste af det billige. Hvis du vil spare endnu mere, når du handler hos Lidl, kan du downloade Lidl Plus på din smartphone og få tilbud og rabatter.


Desuden har nogle af vores mejeri- og spiritusprodukter vundet i større internationale konkurrencer. Herunder kan nævnes vores smagsfyldte ENGVANG Rød Krystal ost, der vandt sølv ved International Food Contest, og vores Ron Rumbero Cubanske Rom, der vandt sølv ved IWSC.


Udover at have en lang liste af testvinder produkter, har vi desuden fået en vaskeægte Master of Wine til at bedømme vores store udvalg af fantastiske vine. Richard Bampfield er en af de meget få mennesker i verden, der kan bryste sig med at kunne kalde sig Master of Wine. Kort sagt, er han ekspert i vine, og han ved, hvad der er godt. Han har bedømt en række af vores vine og han er mildest talt imponeret. I hans test, har vi både gode vine, meget gode vine og endda fremragende vine, som han beskriver det.


Der er således masser af grunde til at handle i Lidl, hvor du hver uge kan finde det bedste af det billige.


Vil du prøve vores testvinder produkter?

Er du blevet interesseret, kan du se om nogle af vores testvinderprodukter er i vores tilbudsavis i denne uge. Vi har også et nyhedsbrev, du kan tilmelde dig. På den måde får du straks at vide når vores produkter vinder priser. Du kan også deltage i konkurrencer og meget mere.

Tjek vores side med opskrifter. Her kan du få inspiration til hverdagens retter, og hvordan du bedst udnytter vores testvinderprodukter i dine retter derhjemme.