Advarsel om fare

Tilbudsaviser fra Lidl | Husk at tilbudsugen allerede starter søndag!

Har du læst denne uges tilbudsavis? Læs de aktuelle tilbudsaviser og kataloger fra Lidl her. I tilbudsaviserne finder du hver uge masser af tilbud. Vores normale tilbudsaviser gælder allerede fra søndag. Det betyder, at tilbudsugen i Lidl løber fra søndag til lørdag. I løbet af tilbudsugen har vi ofte forskellige perioder, hvor nogle tilbud gælder på forskellige tidspunkter. Læs mere i de forskellige tilbudsaviser.

Kommende tilbudsaviser kan altid læses fra onsdag i den pågældende uge. Det giver dig ekstra god tid til at planlægge, hvilke tilbud fra tilbudsavisen du skal huske at købe.

Digital tilbudsavis eller fysiske tilbudsaviser med posten?

I Lidl giver vi dig valget ift., hvordan du gerne vil læse vores tilbudsavis / tilbudaviser. Du kan vælge at læse den digitale tilbudsavis her på lidl.dk. Hver uge sender vi vores tilbudsavis ud i vores nyhedsmails.
Du kan tilmelde dig her.

Du kan også vælge at downloade vores app her - så har du altid vores tilbudsaviser og aktuelle tilbud lige ved hånden.

Hvis du foretrækker at få den fysiske tilbudsavis sendt hjem til din adresse, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre.
Du bestiller nemt tilbudsavisen her.

Find vores tilbudsaviser på Etilbudsavis, Tilbudsugen, Minetilbud, Tilbudonline m.fl.

Vi har et godt samarbejde med forskellige tilbudsavissider. Det betyder, at du også kan læse vores tilbudsaviser på Tilbudsugen, Etilbudsavis, Minetilbud, Tilbudonline m.fl.

En Lidl tilbudsavis for de fleste

I vores tilbudsavis finder du ugens tilbud på både food og nonfood, som er inddelt i temaer, fx tilbud til weekenden, XXL-tilbud, inspiration fra en række lande, mode, badeværelse, værktøj, planter og meget mere. Ugens tilbud skifter hver uge, og derfor kan du altid se den næste uges tilbudsavis, så du kan nå at planlægge, hvad du må have fingre i af gode tilbud.

Der er helt sikkert noget for hele familien og diverse interesser – det er bare at åbne tilbudsavisen og gå på jagt efter det, du synes lyder spændende til dig, din partner, dine forældre og dine børn.

En tilbudsavis, der også tager højde for miljøet

Hver uge bliver der printet mange tusinde tilbudsaviser. For at tage højde for miljøet er Lidls tilbudsaviser FSC-mærkede. FSC står for Forest Stewardship Council®, som er verdens ”most trusted sustainable forest management solution” (www.fsc.org), og de har eksisteret siden 1994. For en Lidl tilbudsavis betyder det, at den er lavet på papir af genbrugsmaterialer.

Derudover har vores tilbudsaviser også et EU Ecolabel. De blev grundlagt i 1992 og er et ”label of environmental excellence” (www.ecolabel.eu). De fremmer cirkulær økonomi og opfordrer producenter til at generere mindre spild og CO2 under fremstillingsprocesserne. Det betyder, at vores tilbudsaviser som nævnt er lavet af genbrug, og derudover opfordrer vi til, at brugt papir så vidt muligt bør afleveret til genanvendelse. Vores tilbudsavis anvender Lidl-papir baseret på genbrug.

Med en Lidl tilbudsavis går du derfor ikke helt galt i byen hvad angår ansvarlighed for miljøet og super tilbud hver uge. Det skulle da lige være, hvis du ikke kan finde vej til din nærmeste Lidl, men det kan der rådes bod på med vores [søgefunktion (link)], hvor du kan søge på dit postnummer og finde din nærmeste Lidl. Husk, at du også kan finde vores tilbudsavis fysisk i din Lidl hver uge. Med en Lidl tilbudsavis har du råd til en Lidl smule mere, end hvis du ikke gik efter de super tilbud hver uge.