Skal du være med i konkurrencen om UEFA EURO 2024™-billetter?

5 heldige vindere har nu gennem vores Lidl Plus-konkurrence chancen for at vinde billetter til én af UEFA EURO 2024™-kampene. Den heldige vinder af vores hovedpræmie kan se frem til at skulle opleve UEFA EURO 2024™-finalen i Berlin d. 14. juli 2024.

Vinderne kan se frem til:

 • 2x billetter til UEFA EURO 2024™.
 • 2x overnatning på hotel.
 • Ud- og hjemrejse fra Danmark til Tyskland*.
 • Step 1

  Køb for minimum 150 kr. i et samlet køb og få 1 lod i konkurrencen**.

 • Step 2

  Husk at scanne dit Lidl Plus-kort, når du handler.

 • Step 3

  Indsend dit lod i konkurrencen direkte i din Lidl Plus-app.

*Transportformen og udrejsestedet i Danmark fastlægges, når lokationen for samtlige vindere kendes.

**Deltagelse forudsætter download og aktivt medlemskab af Lidl Plus. Konkurrencen er købsbetinget og gælder fra 28. april t.o.m. 8. juni 2024.

Salg af modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, aviser og ugeblade, pant samt gavekort eller samtidig indløsning af kuponer med kontantrabatter, gavekort eller pant vil blive fratrukket dit køb og den totale bon-sum. Læs mere på lidl.dk/lidlplus.

Konkurrencebetingelser og oplysninger om databeskyttelse for konkurrencen om UEFA EURO 2024 TM billetter i Lidl Plus


Kampagneperiode 28.04.2024 – 08.06.2024

Konkurrencen afholdes af Lidl Danmark K/S Carl Blochs Gade 68 8000 Aarhus C CVR Nr.: 26630797


I. Konkurrencebetingelser:

Du deltager i konkurrencen ved at indsende lodder via Lidl Plus-appen i perioden 28.04.2024 – 08.06.2024. Du optjener lodder, når du handler i Lidl og scanner dit Lidl Plus-kort som du finder i Lidl Plus-appen. Et lod optjenes for hver 150 kr. som du køber for i et samlet køb i Lidl, fratrukket nedenstående kuponer og varer. Du vil være med i konkurrencen efter 1 lod. Jo flere lodder du optjener, jo større vinderchancer har du for at vinde en eller flere af præmierne.

Følgende bliver fratrukket dit indkøb i forbindelse med vurderingen af om lodder optjenes:

- Kuponer med en kontantrabat f.eks. goodwill, 5 kr. Skrab Plus-kupon og 30 kr. Kupon Plus-kupon.

- Modermælkserstatning, tobaksvarer, håndkøbsmedicin, gavekort, dag- og ugeblade samt køb og indlevering af pant.

Eksempel: ved køb for 155 kr. Ved samme køb anvendes Goodwill-kupon på 5 kr. Prisen for varerne bliver 150 kr., og dermed modtager kunden ét lod, idet der skal købes for 150 kr. i et samlet beløb for at optjene 1 lod.


1. Berettigelse for deltagelse:

Alle personer over 18 år med bopæl i Danmark er berettiget til at deltage. Deltagelse forudsætter download af Lidl Plus-appen samt aktivt medlemskab af Lidl Plus. Ved at deltage accepterer deltageren automatisk konkurrencebetingelserne og bekræfter at være fyldt 18 år. Det er ikke tilladt at deltage i en andens navn. I tilfælde af falske oplysninger ved tilmelding, kan deltageren blive udelukket fra konkurrencen. For at deltage i konkurrencen, skal du opfylde følgende betingelser:

• Deltageren skal være minimum 18 år med bopæl i Danmark.

• Deltageren skal have mulighed for at rejse til Tyskland til en fodboldkamp i 2-3 dage under UEFA EURO 2024.

• Deltageren skal være i besiddelse af gyldige rejsedokumenter.

Hvis vinderen bliver forhindret, skal vedkommende melde afbud snarest muligt og senest 3 dage efter vinderbesked til Lidl Danmark og vores samarbejdspartner. Medarbejdere hos Lidl Danmark K/S og de koncernforbundne virksomheder samt de pågældende personers familie (husstand) må ikke deltage i konkurrencen.


2. Indsamling af lodder og deltagelse i lodtrækningen:

I forbindelse med hvert indkøb, hvor du identificerer dig ved kassen via Lidl Plus-appen, samles der automatisk lodder i appen. En købsværdi på 150 kr. i et samlet beløb svarer til ét lod jf. dog ovenstående bemærkninger. Når du har samlet 1 lod, vil du blive opfordret til at deltage i konkurrencen ved at sende en tilmelding direkte fra appen. Du kan øge dine vinderchancer for hvert ekstra lod du optjener. Vær dog opmærksom på, at du ikke deltager i konkurrencen før du har indsendt dit lod i Lidl Plus-appen.


3. Udlodning af præmierne og underrettelse af vinderne:

Ved afsendelsen af tilmeldingen til konkurrencen overføres deltagernes kunde-ID fra Lidl Plus appen og, hvis den pågældende deltager vinder, tillige det fornavn, efternavn, e-mail, telefonnummer og kunde-ID, som blev gemt i Lidl Plus-appen i forbindelse med registreringen, mellem den dataansvarlige Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstrasse 1, 74167 Neckarsulm og Lidl Danmark K/S.

Vinderne af 1. præmien kontaktes via. telefon senest 5 hverdage efter konkurrencens afslutning mellem kl. 08.00-12.00. Hvis vinderne ikke tager telefonen, vil der blive foretaget 2 yderligere opkald. Herefter, vil vinderne have 24 timer til at svare tilbage, ellers går præmien til en anden, som herfra har 3 timer til at besvare henvendelsen. I dette tilfælde foretages en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Lidl. Vinderne er selv ansvarlig for rigtigheden af sin e-mailadresse og telefonnummer.

Vinderne af 2. præmien kontaktes via. telefon senest 5 hverdage efter konkurrencens afslutning mellem kl. 08.00-12.00. Hvis vinderne ikke tager telefonen, vil der blive foretaget 2 yderligere opkald. Herefter, vil vinderne have 24 timer til at svare tilbage, ellers går præmien til en anden, som herfra har 3 timer til at besvare henvendelsen. I dette tilfælde foretages en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Lidl. Vinderne er selv ansvarlig for rigtigheden af sin e-mailadresse og telefonnummer.

Vinderne af 3. præmien kontaktes via. telefon d. 27.05.2024 mellem kl. 08.00-12.00. Hvis vinderne ikke tager telefonen, vil der blive foretaget 2 yderligere opkald. Herefter, vil vinderne have 24 timer til at svare tilbage, ellers går præmien til en anden, som herfra har 3 timer til at besvare henvendelsen. I dette tilfælde foretages en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Lidl. Vinderne er selv ansvarlig for rigtigheden af sin e-mailadresse og telefonnummer.

Vinderne af 4. præmien kontaktes via. telefon d. 21.05.2024 kl. 08.00-12.00. Hvis vinderne ikke tager telefonen, vil der blive foretaget 2 yderligere opkald. Herefter, vil vinderne have 24 timer til at svare tilbage, ellers går præmien til en anden, som herfra har 3 timer til at besvare henvendelsen. I dette tilfælde foretages en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Lidl. Vinderne er selv ansvarlig for rigtigheden af sin e-mailadresse og telefonnummer.

Vinderne af 5. præmien kontaktes via. telefon d. 13.05.2024 kl. 08.00-12.00. Hvis vinderne ikke tager telefonen, vil der blive foretaget 2 yderligere opkald. Herefter, vil vinderne have 24 timer til at svare tilbage, ellers går præmien til en anden, som herfra har 3 timer til at besvare henvendelsen. I dette tilfælde foretages en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Lidl. Vinderne er selv ansvarlig for rigtigheden af sin e-mailadresse og telefonnummer.

Vinderne er selv ansvarlig for rigtigheden af de afgivne oplysninger, herunder navn, e-mailadresse og telefonnummer. Samtlige vinder vil umiddelbart efter de er blevet kontaktet pr. telefon blive bedt om at bekræfte deres identitet og e-mail. Vinderne vil yderligere modtage præmien på e-mail sammen med et personligt link, som vil føre til en yderligere registreringsplatform uden for Lidl Plus. Præmien vil senere blive sendt digitalt til vinderne.

Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Hvis vinderen ikke ønsker præmien, kompenseres de ikke på anden vis. Vinderen kan ikke rette et krav mod Lidl hvis vinderen bliver forhindret i at deltage. Lidl afholder de præmieudgifter, som konkurrencen udløser. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen af Lidl Plus samlemærkekonkurrencen vil desuden offentliggøres med fornavn, forbogstav i efternavn og by på lidl.dk umiddelbart efter konkurrencen.

Trækning af vinderen foregår elektronisk ud fra tilfældighedsprincippet uden overværelse af en notar. Udtrækningen finder sted umiddelbart efter konkurrencens afslutning, hvor der genereres et udtræk af alle deltagere. Jo flere lodder deltageren har indsendt, jo flere gange fremgår deltageren på listen. Chancen for at vinde afhænger derfor af antal lodder, der indsamles og indsendes via Lidl Plus. Derefter anvendes en random number generator, der angiver et nummer. Deltagernes rækkefølge på listen afgør, hvem der vinder. Vinderen offentliggøres på https://www.lidl.dk/information/konkurrencer umiddelbart efter, at præmien er overrakt eller sendt til vinderen. Vinderens fornavn, første initial af efternavnet og hjemby offentliggøres. Vinderne vil blive kontaktet af Lidl Danmark som herefter vil overdrage kontakten til vores partnervirksomhed. Partnervirksomheden vil herefter indsamle yderligere personoplysninger direkte fra vinderen, der kræves i forbindelse med præmien. Hvis vindere bliver forhindret, skal vedkommende melde afbud senest 3 dage efter vinderne kontaktes til Lidl Danmark og vores samarbejdspartner.

4. Præmier:

Ved deltagelse i Lidl Plus samlemærkekonkurrencen deltager du i konkurrencen om billetter til UEFA EURO 2024. Det er kun muligt at vinde én gang per deltager. Lidl Plus samlemærkekonkurrencen afholdes af Lidl, men selve rejsen udbydes af vores samarbejdspartner som selvstændig erhvervsdrivende herunder Sportfive Travel GmbH.


1.Præmie: 1 vinder af 2 billetter til UEFA EURO 2024 finalen i Berlin d. 14.07.2024.

Ved deltagelse deltager du i konkurrencen om 2 billetter til finalen i Berlin d. 14. juli 2024. Kampen spilles i Olympiastadion, 71000 Berlin, til en værdi af cirka 8.940 kr. pr. billet. Præmien inkluderer 2 overnatninger for 2 personer på et hotel til en værdi af cirka 5.662 kr. pr. person. Forplejning til en værdi af 2.384 kr. pr. person og underholdning til en værdi af cirka 750 kr. pr. person. Præmien inkluderer ud- og returrejse fra en lufthavn i det land, hvor vinderen har bopæl til Berlin på den tildelte dato. Ud- og returrejsen har en værdi af cirka 6.705 kr. pr. deltager samt transfer til en værdi af cirka 4.250 kr. pr. person. Transportformen og udrejsestedet i Danmark fastlægges når lokationen for samtlige vindere kendes. Udgiften til transport fra egen bopæl til udrejsestedet er for deltagerens egen regning. Lidl er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser, aflysninger eller ændrede afgange mv. Vinderen kan i så fald ikke gøre noget krav gældende mod Lidl eller vores samarbejdspartner.


2. Præmie: 1 vinder af 2 billetter til UEFA EURO 2024 semi-finalen i München d. 09.07.2024

Ved deltagelse deltager du i konkurrencen om 2 billetter til semi-finalen i München d. 09. juli 2024. Kampen spilles i Munich Football Arena, 66000 München, til en værdi af 5.960 kr. pr. billet. Præmien inkluderer 2 overnatninger for 2 personer på et hotel til en værdi af cirka 5.662 kr. pr. person. Forplejning til en værdi af 2.384 kr. pr. person og underholdning til en værdi af cirka 750 kr. pr. person. Præmien inkluderer ud- og returrejse fra en lufthavn i det land, hvor vinderen har bopæl til München på den tildelte dato. Ud- og returrejsen har en værdi af cirka 6.705 kr. pr. deltager samt transfer til en værdi af cirka 4.250 kr. pr. person. Transportformen og udrejsestedet i Danmark fastlægges når lokationen for samtlige vindere kendes. Udgiften til transport fra egen bopæl til udrejsestedet er for deltagerens egen regning. Lidl er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser, aflysninger eller ændrede afgange mv. Vinderen kan i så fald ikke gøre noget krav gældende mod Lidl eller vores samarbejdspartner Sportfive Travel GmbH.


3.Præmie: 1 vinder af 2 billetter til UEFA EURO 2024 kvart-finalen i Hamborg d. 05.07.2024

Ved deltagelse deltager du i konkurrencen om 2 billetter til kvart-finalen i Hamborg d. 05. juli 2024. Kampen spilles i Volksparkstadion Hamborg, 49000 Hamborg, til en værdi af cirka 3.000 kr. pr. billet. Præmien inkluderer 2 overnatninger for 2 personer på et hotel til en værdi af cirka 5.662 kr. pr. person. Forplejning til en værdi af 2.384 kr. pr. person og underholdning til en værdi af cirka 750 kr. pr. person. Præmien inkluderer ud- og returrejse fra en lufthavn i det land, hvor vinderen har bopæl til Hamborg på den tildelte dato. Ud- og returrejsen har en værdi af cirka 6.705 kr. pr. deltager samt transfer til en værdi af cirka 4.250 kr. pr. person. Transportformen og udrejsestedet i Danmark fastlægges når lokationen for samtlige vindere kendes. Udgiften til transport fra egen bopæl til udrejsestedet er for deltagerens egen regning. Lidl er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser, aflysninger eller ændrede afgange mv. Vinderen kan i så fald ikke gøre noget krav gældende mod Lidl eller vores samarbejdspartner Sportfive Travel GmbH.


4.Præmie: 1 vinder af 2 billetter til UEFA EURO 2024 gruppekampen Danmark mod Serbien i München d. 25.06.2024

Ved deltagelse deltager du i konkurrencen om 2 billetter til gruppekampen Danmark mod Serbien d. 25. juni 2024. Kampen spilles i München Football Arena, 66000 München, til en værdi af 2.235 kr. pr. billet. Præmien inkluderer 2 overnatninger for 2 personer på et hotel til en værdi af cirka 5.662 kr. pr. person. Forplejning til en værdi af 2.384 kr. pr. person og underholdning til en værdi af cirka 750 kr. pr. person. Præmien inkluderer ud- og returrejse fra en lufthavn i det land, hvor vinderen har bopæl til Hamborg på den tildelte dato. Ud- og returrejsen har en værdi af cirka 6.705 kr. pr. deltager samt transfer til en værdi af cirka 4.250 kr. pr. person. Transportformen og udrejsestedet i Danmark fastlægges når lokationen for samtlige vindere kendes. Udgiften til transport fra egen bopæl til udrejsestedet er for deltagerens egen regning. Lidl er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser, aflysninger eller ændrede afgange mv. Vinderen kan i så fald ikke gøre noget krav gældende mod Lidl eller vores samarbejdspartner Sportfive Travel GmbH.


5.Præmie: 1 vinder af 2 billetter til UEFA EURO 2024 gruppekampen Danmark mod England i Frankfurt d. 20.06.2024

Ved deltagelse deltager du i konkurrencen om 2 billetter til gruppekampen Danmark mod England d. 20. juni 2024. Kampen spilles i Frankfurt arena, 47000 Frankfurt, til en værdi af 2.235 kr. pr. billet. Præmien inkluderer 2 overnatninger for 2 personer på et hotel til en værdi af cirka 5.662 kr. pr. person. Forplejning til en værdi af 2.384 kr. pr. person og underholdning til en værdi af cirka 750 kr. pr. person. Præmien inkluderer ud- og returrejse fra en lufthavn i det land, hvor vinderen har bopæl til Hamborg på den tildelte dato. Ud- og returrejsen har en værdi af cirka 6.705 kr. pr. deltager samt transfer til en værdi af cirka 4.250 kr. pr. person. Transportformen og udrejsestedet i Danmark fastlægges når lokationen for samtlige vindere kendes. Udgiften til transport fra egen bopæl til udrejsestedet er for deltagerens egen regning. Lidl er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser, aflysninger eller ændrede afgange mv. Vinderen kan i så fald ikke gøre noget krav gældende mod Lidl eller vores samarbejdspartner Sportfive Travel GmbH.


1. Afsluttende bestemmelser:

Præmierne kan ikke overdrages til tredjepart. Lidl Danmark K/S er ikke ansvarlig for rigtigheden og fuldstændigheden af samtlige oplysninger. Lidl Danmark hæfter derfor ikke for, hvorvidt at deltagernes oplysninger er korrekte og fuldstændige. Deltagerne kan ikke gøre godtgørelse, skadeserstatning eller andre krav gældende overfor Lidl Danmark i forbindelse med rejsen. Der vil være kontaktpersoner til rådighed under hele opholdet som kan assistere ved spørgsmål og kommentarer.


II. Oplysninger om databeskyttelse:


1. Dataansvarlig:

Lidl Danmark K/S Carl Blochs Gade 68 8000 Aarhus C CVR Nr.: 26630797, er ansvarlig for behandlingen af deltagernes personoplysninger. Lidl Danmark K/S har udpeget en databeskyttelsesrådgiver, som kan kontaktes på databeskyttelse@lidlplus.dk.


2. Datakategorier og datakilder:

Lidl Plus er Lidl-koncernens kundeserviceprogram, der drives af Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstrasse 1, 74167 Neckarsulm. For yderligere oplysninger om databeskyttelse eller brugerbetingelser for Lidl Plus tryk her (https://www.lidl.dk/lidl-plus/juridisk-information).

Konkurrencen afholdes af Lidl Danmark K/S. Med henblik på gennemførelsen af konkurrencen overføres der følgende personoplysninger mellem Lidl Stiftung & Co. KG, Stiftsbergstraße 1, 74167 Neckarsulm, Tyskland og Lidl Danmark K/S:

- Navn, telefonnummer, e-mail og kunde-ID for alle deltagere i konkurrencen

- for vinderens/vindernes vedkommende tillige for- og efternavn samt e-mailadresse

Derudover kan Lidl Danmark K/S indsamle de yderligere personoplysninger direkte fra vinderen/vinderne, som er nødvendige for at kunne fremsende eller overrække præmien.


3. Formålet med databehandlingen og retsgrundlag:

Lidl Danmark K/S bruger udelukkende de personoplysninger, der indsamles i forbindelse med konkurrencen, til afvikling af konkurrencen (fx udtrækning og underretning af vindere, fremsendelse af præmier). Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger i forbindelse med konkurrencer er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 b. Uden de pågældende oplysninger er det ikke muligt at deltage i konkurrencen.

Såfremt der afgives en samtykkeerklæring i forbindelse med konkurrencen, er retsgrundlaget for den databehandling, der er baseret på samtykket, databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1 a. Ved præmieoverrækkelsen vil der blive taget billeder, som Lidl Danmark ønsker at offentliggøre på digitale platforme. Denne behandling vil kun ske med kundens udtrykkelige samtykke. Samtykket vil blive indhentet fra vinderen forud for offentliggørelsen


4. Modtagere/modtagerkategorier:

Personoplysninger videregives udelukkende til tredjemand, såfremt dette er nødvendigt med henblik på afvikling af konkurrencen (fx fremsendelse af præmier via en logistikvirksomhed) eller med henblik på offentliggørelse af vinderne (fx på Facebook).

I forbindelse med præmierne videregives personoplysninger af vinderne til vores samarbejdspartner samt Lidl Stiftung & Co. KG der står for at booke og planlægge rejsen.


5. Opbevaringstid/kriterier for fastsættelse af opbevaringens varighed:

Deltagernes personoplysninger slettes, når konkurrencen er afsluttet, og vinderne er blevet offentliggjort. I forbindelse med gavepræmier opbevares vindernes personoplysningerne i op til 5 år plus løbende år af Lidl Danmarks regnskabsår, som slutter hvert år d. 28. februar.


6. Den registreredes rettigheder

Deltageren har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der behandles om vedkommende. Desuden har deltageren ret til at få sine personoplysninger berigtiget eller slettet, til at kræve begrænsning af behandlingen af sine personoplysninger samt til at modtage de pågældende personoplysninger i et struktureret format. Deltageren kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, der er nødvendig af hensyn til Lidl Danmark K/S eller tredjemands legitime interesser. Såfremt deltageren har givet samtykke i forbindelse med konkurrencen, har deltageren til enhver tid mulighed for at trække sit samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Derudover kan deltageren rette henvendelse til Datatilsynet, hvis deltageren har spørgsmål vdr. Databehandling, bekymringer eller andet.


Lidl Danmark K/S, 17.04.2024.


Lidl Plus Click & Collect

Text And Image Section


Find varen i din Lidl Plus-app, tilføj den til kurven og bekræft din reservation.

Så fortæller vi dig, når du kan afhente din reservation i butikken.

Husk, at du altid kan følge med i din reservation i Lidl Plus-appen.


Find varen i din Lidl Plus-app og vælg din afhentningsbutik.

Reserver varen til afhentning i din valgte butik.

Du modtager en bekræftelse på din mail, som er tilknyttet din Lidl Plus-konto.

Modtag en mail, når din reservation er klar til afhentning.

Oplys dit ordrenummer og betal ved kassen.


*Forudsætter download og aktivt medlemskab af Lidl Plus.


Læs betingelserne her: Lidl Plus: Brugerbetingelser

Download. Registrer. Spar ekstra.

Hvad er Lidl Plus?

Hvad er Lidl Plus?

Netop som du troede, at det ikke kunne blive billigere, kommer Lidl Plus!

Lidl Plus er dit digitale kundekort, som du kan bruge til at indløse skarpe rabatter og fordele hver uge. Scan dit kort, når du handler og nyd godt af de mange fordele.

Lidl Plus-tilbud

Lidl Plus-tilbud

Hver uge finder du nye Lidl Plus-tilbud i din app. Rabatten på disse fratrækker vi automatisk, når du scanner dit Lidl Plus-kort!


LÆS MERE HER

Ugentlige kuponer

Ugentlige kuponer

Som Lidl Plus-medlem kan du indløse eksklusive kuponer med store besparelser hver uge!


LÆS MERE HER

Kupon Plus

Kupon Plus

Jo mere du handler, jo flere ekslusive kuponer med Kupon Plus får du.


LÆS MERE HER

Tilbudsavis

Tilbudsavis

Med Lidl Plus-appen har du altid din digitale tilbudsavis med ugens tilbud lige ved hånden.


LÆS MERE HER

Partnerfordele

Partnerfordele

Elsker du også rabatter? Som Lidl Plus-medlem får du adgang til en masse partnerfordele! Allerede fra dag et kan du indkassere eksklusive rabatter og fordele i appen.


LÆS MERE HER

Digital kvittering

Digital kvittering

Er du også godt træt af de gamle fysiske kvitteringer, som altid forsvinder? Med Lidl Plus er det slut! Når du scanner dit Lidl Plus-kort ved et køb, får du atuomatisk din kvittering i appen. På den måde har du dem altid samlet og lige ved hånden.


LÆS MERE HER

Konkurrencer og spil

Konkurrencer og spil

Køb og vind! Deltag i en af vores mange konkurrencer og vind store præmier og eksklusive rabatter.


LÆS MERE HER

 Find butik

Find butik

Med Lidl Plus kan du altid finde den Lidl, der er tættest på dig, og du kan vælge din favoritbutik.


LÆS MERE HER

Medlem

Medlem

Vil du gerne være medlem af vores super seje og eksklusive klub, men er du i tvivl om, hvordan du opretter en Lidl Plus-profil?


LÆS MERE HER