Se hvilke priser vi har vundet

Vi er af og til med i forskellige tests foretaget af eksterne organisationer, virksomheder, medier og andre, der fx tester kvaliteten af og priserne på vores produkter. Vi er glade for, at mange af vores produkter er kåret som testvindere - du finder vores testvindende produkter her. Udover de mange testvindere er vi også glade for de priser, som vi bliver tildelt. Læs mere om nogle af dem herunder eller tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv den første til at høre, om flere gode tilbud eller priser, vi vinder.

Text And Image Section

Lidl vinder BT kundeundersøgelse: Danmarks bedste bagerafdeling

B.T. har taget temperaturen på kundernes tilfredshed med de forskellige supermarkedskæders bagerafdelinger.


Med YouGovs hjælp har de bedt de kunder, der har handlet bagervarer i de forskellige supermarkeder inden for de to seneste måneder, vurdere kædernes afdelinger på tre parametre:


Kvalitet, udvalg og kundernes generelle indtryk af bagerafdelingen. Og i toppen ender altså Lidl med den bedste samlede score. ”Det opnår den tyske gigant via en andenplads i ’generelt indtryk’, en andenplads i ’udvalg’ og en klar førsteplads i ’kvalitet’”.


”At Lidl er i top, overrasker mig ikke,” siger Bruno Christensen, ekspert i detailhandel: ”Bagerafdelingen har været en klar satsning fra Lidl i en længere periode, og de er førende på flere områder omkring friske fødevarer i hele Europa. Selvom det er en kæde i den billigere ende, er jeg ikke overrasket.”


*Kilde: B.T. Kundeundersøgelse, 18. juni 2021: ”Her er Danmarks bedste supermarkeds-bagere: Billig kæde slår dyre konkurrenter