Kender du én, der er vild med cykling? Eller er du selv en dedikeret cykelfan?

Så læs med her.


Du har nu muligheden for at vinde 2 VIP-billetter med Lidl-Trek til Tour de France 2024. Du skal se finaleetapen i Nice den 21. juli 2024, og præmien inkluderer ud- og hjemrejse fra lufthavn, overnatning og billetter til et særligt Lidl-Trek VIP-område.


Sådan deltager du:

Download eller åben din Lidl Plus-app, og deltag direkte i appen. Deltagelse forudsætter download og aktivt medlemskab af Lidl Plus.


Konkurrencen gælder fra 5. maj t.o.m. 8. juni 2024.

...

Lidl-Trek rytterne er blandt nogle af de hurtigste og bedste i verden

Lidl-Trek cykelholdet er et unikt team, som udspringer af en familievirksomhed præget af en stærk tradition. Trek Bicycle Corporation er en amerikansk, familieejet cykelproducent, som blev grundlagt i Wisconsin i USA i 1976. I dag er Trek Bicycle Corporation én af verdens største cykelproducenter. Partnerskabet mellem Trek Bicycle Corporation og Lidl har til mål at opbygge et stærkt cykelhold med en særlig personlighed, der skaber opmærksomhed på den globale cykelscene.


Som Trek-partner ønsker Lidl, udover sportslige succeser, at fokusere på cykling og sundhed, herunder at fremme mere bevægelse, sport og aktiv livsstil. Det er en vigtig dagsorden for Lidl at tage aktiv del i det sociale ansvar ved at promovere en aktiv livsstil.


We’re on your team

Lidl og Trek mødes i fællesskab om næring og bevægelse. I forening kæmper vi for at skabe en global bevægelse, hvor frisk, nærende mad og aktiv livsstil er fokusset. Disse to elementer kender ingen geografiske grænser og det er det, der væver Lidl og Trek sammen på globalt plan. Vi ved, at det der betyder noget, er, hvordan vi behandler hinanden – både når vi er på vejen og når vi ikke er. For Lidl-Trek er det altafgørende at bidrage aktivt til cykelsportens integritet.


Danske ryttere på den international cykelscene

Danmark er stærkt repræsenteret i Lidl-Trek teamet med de to danske ryttere, Mads Pedersen og Matthias Skjelmose. Danmark er ligeledes repræsenteret i Lidl-Trek development med Kristian Egholm, Patrick Frydkjær og Martin Pedersen.

...

Hør her Matthias Skjelmose fortælle, at du i Lidl finder en lang række plantebaserede produkter og kødfrie alternativer.

Kan du gætte Matthias Skjelmoses yndlingsret? Få svaret i videoen her.