Banner

Rengøring og husholdning

Rengøring og husholdning

I Lidl har vi altid et bredt udvalg af rengørings- og husholdningsprodukter. Lige fra det altid populære Ajax til vores helt egne mærker W5 og Formil, som du kan læse mere om på denne side. Se altid aktuelle tilbud her

Text And Image Section

W5

I Lidl har vi de helt rigtige produkter til rengøring, uanset hvad der skal rengøres. Med W5’s universalrengøring kan du nemt friske hele huset op. Ud over vores universalrengøringsprodukt, tilbyder vi selvfølgelig også altid en række specialprodukter, som kan lette rengøringen. Så uanset om det er køkkenet, badeværelset eller noget helt tredje, som trænger til en tur, har vi rengøringsmidlet til netop din rengøringsopgave.

Text And Image Section

Formil

At ordne vasketøjet er muligvis en sur pligt, men når først det er gjort, så er der ikke meget, der kan hamle op imod duften af nyvasket tøj. Vores Formil-serie indeholder blide dufte, som giver vasketøjet en frisk duft uden at irritere din hud.


Vil du gerne helt undgå parfume, så finder du selvfølgelig også altid vores flydende sensitive vaskemiddel, som både er svanemærket og astma-allergimærket. Kig efter vores Formil Sensitive-serie.

UDVALGTE FAVORITTER