Kom godt fra start med vores Lupilu bleer

I din babys allerførste år kan der nemt bruge flere end 2.000 bleer. Over et par år bliver det til rigtig mange bleer, der kommer i kontakt med dit barns sarte hud, hvorefter de smides i skraldespanden.

Det er vigtigt for os, at vores bleer tager hensyn til både dit barns hud og til miljøet. Derfor har alle vores bleer Asthma Allergy Nordic og Svanemærket.

Scroll længere ned, og se vores store udvalg af Lupilu produkter, som du finder i din lokale Lidl butik.

...

Text And Image Section

Undgå uheld når de mindste bader med en svømmeble

Annonce// Det er ikke alene uhygiejnisk, det går også ud over den gode feriestemning, hvis den lille laver uheld i poolen eller på stranden. Lige netop derfor har Lidl udviklet svømmebleer, der er en specialudviklet engangsble, der ikke svulmer op, når den bliver våd.


Vi har ladet to familier teste svømmebleerne på deres børn. Her kan du læse mere om, hvad de synes om svømmebleerne:


Stine Vogel Petersen er mor til Johannes på 3 år og Felix på 1 år. Når Stine vælger bleer til sine drenge, er det vigtigt, at det er en mild ble, så drengene ikke får rød numse. – De her svømmebleer fra Lidl er både gode og rummelige, og de holder formen rigtigt fint og strammer ingen steder. Nogle svømmebleer kan have tendens til at hænge efter noget tid, men disse holder formen. Svømmebleerne holder tæt, og der var ingen af mine drenge, der fik røde numser.


Kathrine Lybech Klose Bak, er mor til Hans på næsten 2 år og Karl på 5 mdr. - Vi foretrækker uden tvivl en badeble, hvor elastikken er fast, men ikke for stram og så skal bevægeligheden være i orden. Vi har ingen allergier herhjemme, men når det kommer til vores kære små, så bestræber vi os naturligvis på altid at tage de bedste og sunde valg. Vi blev meget positivt overraskede over pasformen på svømmebleerne. Denne understøtter god bevægelighed og komfort. Herudover er elastikken fast, men blød, så vi var ikke nervøse for uheld i vandet.


Svømmebleer er den mest hygiejniske og sikreste måde at komme vellykket igennem badeferien på, da de er udviklet specielt til formålet. De indbyggede lækagebarrierer sikrer optimal beskyttelse og forhindrer uheld i badebassinet og i svømmehallen. Hvis du vil vide mere om Lidls baby- og børnebrand Lupilu, så læs her: www.lidl.dk/lupilu

...

Text And Image Section

Newborn str. 1, 2-5 kg og Mini str. 2; 4-8 kg

Newborn og Mini er bløde og åndbare bleer i ultratyndt materiale i høj kvalitet. De indeholder 0 % parfume, og kanten er skånsom i berøring med babys sarte navle. En smart vådindikator viser, om bleen er våd og skal skiftes, så du ikke behøver at åbne bleen for at tjekke. Fast-Dry-System 2.0 og Channel System sikrer hurtig absorbering og en langvarig følelse af tørhed, så det er behageligt for din lille baby at have ble på. Du kan nemt lukke bleen med elastiske bånd, der kan klistre overalt på bleen. Bleerne har er mærket med Asthma Allergy Nordic og Svanemærket.

  • Newborn: 24 stk. og Mini 42 stk.
  • Forhandles i butik.

...

Text And Image Section

Midi str. 3, 6-10 kg, Maxi str. 4, 9-14 kg, Junior str. 5, 11-16 kg og XL str. 6, 13-18 kg

Disse bleer er ekstra tynde med høj komfort. De har en god sugeevne og et ekstra tørringslag, som styrer fugt, så bleerne forbliver bløde og tørre. Bleerne er fleksible, så dit barn oplever høj bevægelsesfrihed. Fast-Dry-System 2.0 og Channel System sikrer hurtig absorbering og en langvarig følelse af tørhed, så det er behageligt for din lille baby at have ble på Disse bleer er tilmed mærket med Asthma Allergy Nordic og Svanemærket.

  • Midi 56 stk., maxi 50 stk., junior 44 stk. og XL 30 stk.
  • Forhandles i butik.

...

Text And Image Section

Baby pants junior str. 5, 12-17 kg og junior big str. 6, 15+ kg

Lupilu Active Pants er udviklet til at give dit barn maksimal bevægelsesfrihed. Bleerne er nemme at påføre, da de blot skal trækkes på som underbukser. Bleerne har en god sugeevne, som holder dit barn tørt. De er skånsomme mod huden, fordi de er tynde og åndbare. Fast-Dry-System 2.0 og Channel System sikrer hurtig absorbering og en langvarig følelse af tørhed, så det er behageligt for din lille baby at have ble på. De er tilmed mærket med Asthma Allergy Nordic og Svanemærket.

Tip: De smarte Active pants kan nemt hives op og ned, som gør det nemmere når barnet bliver større, og begynder at pottetræne eller måske vil øve sig i selv at tage tøj og ble af.

  • Str. 5 20 stk. og str. 6 18 stk.
  • Forhandles i butik.

...

Text And Image Section

Svømmebleer str. S, 7-13 kg og str. M, 12-20 kg

Disse bleer bruges når barnet er i vand, en tur i svømmehallen, i swimmingpool eller ved stranden. Bleerne er udstyret med fleksibel elastik i taljen, som giver bedre bevægelighed og mere komfort for barnet, samt sikrer mod lækage, så der ikke sker små uheld. Fokus for forældre kan derfor være på barnet, der har det sjovt i vandet.

  • Str. S 11 stk. og Str. M 10 stk.
  • Forhandles i butik.

...

Text And Image Section

Asthma Allergy Nordic og Svanemærket

Asthma Allergy Nordic er det fælles nordiske astma allergi mærke mellem Norge, Sverige og Danmark, og vurderes ud fra de samme principper, som du kender fra allergimærket Den Blå Krans. Allergimærkningen guider dig til at vælge produkter uden parfume og andre ingredienser, som kan øge risikoen for hudallergi hos dig og din familie. Brug det som dit pejlemærke, når du handler.


Svanemærket er din sikkerhed for at et produkt ikke indeholder stoffer som er problematiske for sundheden. Der stilles også klimakrav, og Nordic Swan/Svanemærket er derfor din garanti for at et produkt har minimal påvirkning på klimaet.