Banner

Kom godt fra start med vores Lupilu-bleer

Kom godt fra start med vores Lupilu-bleer

I barnets første leveår kan det snildt ende med at bruge mere end 2.000 bleer. Ja, du kan godt glæde dig. Med det in mente er det vigtigt for os at tilbyde dig de bedste bleer til den bedste pris. Vores Lupilu-bleer, det nye navn for vores forbedrede Toujours-bleer, er kendetegnet ved høj kvalitet og fås i forskellige størrelser og modeller, så du nemt kan finde den ble, der har den helt rette pasform til dit barn. Husk at holde øje med vores tilbudsavis, hvor du tit finder overraskende tilbud og spotvarer til dig og dit barn.

LUPILU BLEER

Bleer tubes newborn str. 1,2-5 kg & Bleer tubes mini str. 2, 3-6 kg

Bleer tubes newborn str. 1,2-5 kg & Bleer tubes mini str. 2, 3-6 kg

Bleerne Tubes newborn og mini er kendetegnet ved at have ekstra elastiske ærmer, som giver en optimal pasform for selv de yngste. Bleerne har overlappende tætningsstrimler og lækagebarrierer, som sikrer, at de holder tæt. De har desuden en vådindikator, som viser, om bleerne er våde og skal skiftes, så du ikke behøver at åbne bleerne for at tjekke. Bleerne er bløde og åndbare, så din baby opnår en høj komfort. Disse bleer er tilmed mærket med Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks blå krans.

Bleer tubes midi str. 3, 5-9 kg & Bleer tubes maxi str. 4, 8-16 kg

Bleer tubes midi str. 3, 5-9 kg & Bleer tubes maxi str. 4, 8-16 kg

Disse bleer er ekstra tynde med høj komfort. De har en god sugeevne og et ekstra tørringslag, som styrer fugt, så bleerne forbliver bløde og tørre. Bleerne er udstyret med elastiske komfortmanchetter, så de altid sidder perfekt på dit barn. Desuden er bleerne særligt fleksible, så dit barn oplever høj bevægelsesfrihed. På indersiden har bleerne fra Lupilu en hudvenlig fleece, som gør dem særligt bløde, åndbare og milde mod huden. Disse bleer er tilmed mærket med Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks blå krans.

Bleer tubes junior str. 5 11-23 kg & Bleer tubes XL str. 6 15+ kg

Bleer tubes junior str. 5 11-23 kg & Bleer tubes XL str. 6 15+ kg


Disse bleer fra Lupilu er ekstra tynde med høj komfort. De har en god sugeevne og et ekstra tørringslag, som styrer fugt, så bleerne forbliver bløde og tørre. Bleerne er udstyret med elastiske komfortmanchetter, så de altid sidder perfekt på dit barn. Desuden er bleerne særligt fleksible, så dit barn oplever høj bevægelsesfrihed. På indersiden har disse bleer fra Lupilu en hudvenlig fleece, som gør dem særligt bløde, åndbare og milde mod huden. Disse bleer er tilmed mærket med Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks blå krans.

Baby pants junior str. 5, 13-20 kg & Lupilu Baby pants junior big str. 6, 16+ kg

Baby pants junior str. 5, 13-20 kg & Lupilu Baby pants junior big str. 6, 16+ kg

Lupilu Baby pants junior er udviklet til at give dit barn maksimal bevægelsesfrihed. Bleerne er nemme at påføre, da de blot skal trækkes på som underbukser. Bleerne har en god sugeevne, som holder dit barn tør. De er skånsomme mod huden, fordi de er tynde og åndbare. De er tilmed mærket med Astma-Allergi Danmarks blå krans og Svanemærket.

*Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Så længe lager haves.