Banner

Økologisk babymad fra Lupilu

Økologisk babymad fra Lupilu

Det er en fryd at se barnets ansigtsudtryk første gang, det smager noget nyt, om det er bananmos, kartoffelmos eller noget tredje. Der er mange nye smagsindtryk, som barnet skal vænne sig til. Vi har sørget for, at du altid har en masse gode og nemme muligheder. Vidste du fx, at alt vores babymad er økologisk og uden tilsat sukker og konserveringsmidler? Naturligvis.

VI ANBEFALER

Text And Image Section

Lupilu engangshagesmæk


Engangshagesmækken er rigtig praktisk at have med, når man er på tur. Så slipper man for at have en beskidt hagesmæk liggende i pusletasken.

Text And Image Section

Lupilu Sensitive vådservietter


Vådservietter er svære at undvære, når man har børn. De er livsreddere både ved bleskift, og når der spises. Disse er mærket med Svanemærket og har Astma-Allergi Danmarks blå krans.

Hvis du har lyst til at kaste dig ud i at lave din egen babymad, er der mange muligheder. Nogle gange kan det være svært at finde tiden og overskuddet til det i hverdagen, men et godt tip er at fryse mos ned i en isterningebakke eller en lille bøtte. Så har du nem mad, når det skal gå hurtigt. Vi har her samlet et par af vores favoritopskrifter.