Banner

Kød

Stort sortiment af kød hos Lidl

Hos Lidl er vi meget stolte af vores store sortiment af kød under vores to ranges, Vilstrupgård og Butcher's.


Under Vilstrupgård findes et bredt udvalg af gris, ungkvæg, kalve- og oksekød som bl.a. vores rib eye, samt kalkun, kylling og økologisk kød.


Butcher's tilbyder bl.a. specielle udskæringer af de bedste internationale råvarer som Hereford-bøffer, cuvettesteg af Black Angus, samt irsk lammekød og mange andre spændende udskæringer.


Alt sammen af god kvalitet.

Fokus på god dyrevelfærd

Mange af de produkter, du kan købe i Lidl, er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. I Lidl er god dyrevelfærd vigtigt, og vi arbejder hele tiden på at få flere varer ind i sortimentet, som er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. Du kan se her, hvilke af vores produkter der lever op til de strenge krav bag mærkeordningen. Du kan læse mere om mærkeordningen nedenfor.


”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” – hvad betyder det?

Mærket "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse" ejes af Dyrenes Beskyttelse og har siden mærkets lancering i 1992 arbejdet for at skabe bedre dyrevelfærd i landbrugsproduktionen. Mærkets vigtigste mission har i alle årene været at løfte barren for god dyrevelfærd i den danske fødevareproduktion og samtidig hjælpe danske forbrugere til at finde fødevarer produceret med høj dyrevelfærd.


Grundidéen bag mærket er, at dyrene skal have adgang til det fri, mere plads og mulighed for at udleve deres naturlige adfærd, da Dyrenes Beskyttelse mener, at dette er helt afgørende forudsætninger for god dyrevelfærd.


I dag producerer mere end 400 landmænd under mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”. Disse landbrug kontrolleres 1 gang årligt af det uafhængige kontrolorgan DB Kontrol.

...

Text And Image Section

Gør en forskel – og støt den gode dyrevelfærd

Når du vælger ost, æg og kød, der er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”, er dyrene sikret god dyrevelfærd og ordentlige forhold i produktionen. Idéen i mærket er, at dyr skal have adgang til det fri, mere plads og mulighed for at udleve deres naturlige adfærd, da dette er helt afgørende for god dyrevelfærd.


Ja, selvfølgelig, tænker du. Sådan skal det være. Og sådan kan det også blive for endnu flere dyr, hvis du som kunde kigger efter fødevarer som er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.

Gør derfor en forskel – Vælg varer, som er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”, næste gang du handler ind i Lidl. Så støtter du også den gode dyrevelfærd.


– Dyrenes Beskyttelse

...

Text And Image Section

Køb ind med hjertet – og skab bedre dyrevelfærd

Det nye dyrevelfærdsmærke gør det nemmere for forbrugerne at se hvilke produkter der lever op til kravene om bedre dyrevelfærd. Det støtter vi i Lidl op om, og vi er stolte over at arbejde for bedre dyrevelfærd. Derfor tilbyder vi også økologisk grisekød med allerhøjeste niveau af dyrevelfærd – nemlig 3 hjerter.


Formålet med det statslige dyrevelfærdsmærke er at forbedre dyrevelfærden for flest mulige grise gennem forbrugernes indkøb. Dyrevelfærdsmærket gør det

muligt for forbrugerne at se, hvilke produkter der lever op til kravene om bedre dyrevelfærd. Dyrevelfærdsmærket findes i 3 niveauer med stigende krav til dyrevelfærden og er baseret på 5 centrale grundkrav.


Du kan læse mere om dyrevelfærdsmærket på foedevarestyrelsen.dk.


Kilde: Fødevarestyrelsen

Nye smagsoplevelser med kød

  1. Opskrift: Krydrede kyllingeboller

    Opskrift: Krydrede kyllingeboller

  2. Stegt flæsk med kartoffel- og broccolimos

    Stegt flæsk med kartoffel- og broccolimos