Du finder altid et stort udvalg af bake off i din Lidl

I din lokale Lidl finder du altid et stort og spændende sortiment af bake off. Se vores store udvalg her på siden. Vi har bagværk til enhver smag - søde sager og kager, lækre morgenboller og -stykker, rugbrød, franskbrød, baguettes og så selvfølgelig krydrede snacks og pølsehorn til den lille sult.

Vi holder altid øje med, hvilket bagværk der er populært, så vores sortiment kan blive ved med at vokse. Derfor finder du også altid over 45 forskellige typer bake off på vores hylder - herunder vores populære foccacia og vores lækre nougatcroissant.


Månedens brød og kage

Endvidere introducerer vi hver måned et nyt brød samt en ny kage, som du kan købe hele den pågældende måned. Så hvis du godt kan lide nyt og spændende bagværk, så hold øje med bake off i din lokale Lidl.

Månedens brød/kage er fx sæsonaktuelt bagværk som fastelavnsboller i februar eller julestjerner i december, men det kan også være internationale favoritter som berlinere i hjerteform. På den måde kan du hver måned lade dig overraske af nyt bagværk.

Hele brød og baguettes

Prøv vores skønne valnøddebrød til morgenmaden, vores velsmagende øko softkernerugbrød til frokosten eller en af vores forskellige slags baguettes til suppen, forretten eller osten.

Boller og stykker

Start dagen med et lækkert møllehjul eller et rustikt hvedestykke, og få frokosten til at spille med en skøn proteinbolle.

Kager og sødt

Mæsk dig i en dejlig croissant, en lækker donut eller en klassisk kanelsnegl.

Snacks

Når den lille sult melder sig, så prøv vores pølsehorn og foccacia eller en af vores andre snacks.

Bliv inspireret af vores lækre opskrifter

lidl.dk finder du masser af skønne opskrifter. Bliv inspireret til hjemmebagt brød, boller og kage eller tag et kig på nogle af vores andre dejlige retter.