Banner

Bake off

Du finder altid et stort bake off-udvalg i din Lidl

I din lokale Lidl finder du altid et stort og spændende sortiment af bake off. Husk at holde øje med vores løbende tilbud.


Vi har bagværk til enhver smag - søde sager og kager, lækre morgenboller og -stykker, rugbrød, franskbrød, baguettes og så selvfølgelig krydrede snacks og pølsehorn til den lille sult.


Vi holder altid øje med, hvilket bagværk der er populært, så vores sortiment kan blive ved med at vokse. Derfor finder du også altid over 45 forskellige typer bake off på vores hylder - herunder vores populære foccacia og vores lækre nougatcroissant.


Endvidere kan du hver måned finde " Månedens brød" og " Månedens kage". Så hvis du godt kan lide nyt og spændende bagværk, så hold øje med bake off-afdelingen i din lokale Lidl.

Udvalgte favoritter

Månedens brød og kage

Hver måned introducerer vi et nyt brød samt en ny kage, som du kan købe hele den pågældende måned.


Månedens brød/kage er fx sæsonaktuelt bagværk som fastelavnsboller i februar eller julestjerner i december, men det kan også være internationale favoritter som berlinere i hjerteform. På den måde kan du hver måned lade dig overraske af nyt bagværk fra Brødverdenen.


Se månedens brød og kager her.


Bliv inspireret af vores lækre opskrifter

lidl.dk finder du masser af skønne opskrifter. Bliv inspireret til hjemmebagt brød, boller og kage eller tag et kig på nogle af vores andre dejlige retter.