Smart Home – opgraderingen til dit hjem

Smart Home – opgraderingen til dit hjem

Gør dit hjem smartere, og oplev Lidl Smart Homes verden. Med vores Smart Home-produktserie bliver dine fire vægge for små penge til det hjem, du drømmer om: nemt installeret, komfortabelt, sikkert og energieffektivt. Ingen hokuspokus, men smart teknik, som med ZigBee er kompatibel med mange producenter.*

Overblik over dine fordele – læs mere om Smart Home her

 1. Billigere end tilsvarende mærkeprodukter

  Billigere end tilsvarende mærkeprodukter

 2. Enkel installation og betjening

  Enkel installation og betjening

 3. Øget komfort og sikkerhed i hjemmet

  Øget komfort og sikkerhed i hjemmet

 4. Godt for miljøet og din pengepung

  Godt for miljøet og din pengepung

Bliv inspireret af smarte ideer!

Bliv inspireret af smarte ideer!

360° – Oplev Lidl Smart Home hele vejen rundt

Skab stemning i dit hjem


Uanset om du har brug for en romantisk middag, en filmaften, en god bog eller et afslappende hvil – med produktserien Lidl Smart Home kan du skabe den helt rigtige atmosfære ned til mindste detalje. Smart og komfortabel.

Smarte produkter til dit hjem

Vores Smart Home-produktserie bringer den helt rigtige stemning ind i dit liv. Uanset om du har et studieværelse eller en familiebolig, hus eller lejlighed, have eller altan – vi har den helt rigtige løsning til ethvert hjem.

Sikker, fleksibel og kompatibel


Takket være Zigbee 3.0**-radiostandarden kan produktet integreres i andre Zigbee 3.0-kompatible systemer fra forskellige mærker og producenter som Philips Hue og Osram Lightify.*


Udvid din Smart Home-oplevelse: Dine Smart Home-produkter er kompatible med Google Assistant*** og kan legende let kontrolleres med stemmekommandoen.


OBL-kontrolmærket viser dig, at vores produkter er blevet grundigt undersøgt for logiske, funktionelle og tekniske fejl af en uafhængig kontroludbyder, og at informationssikkerheden er garanteret.

Apple og Apple-logoet er varemærker fra Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er en serviceydelse fra Apple Inc., registreret i USA og andre lande. *Funktionaliteten af enheder og systemer fra andre producenter understøttes muligvis ikke fuldt ud med vores produkter. **Zigbee-logoet og sprog er varemærker fra Zigbee Alliance. Uautoriseret brug er ikke tilladt. Kontakt venligst Zigbee Alliance for mere information på www.zigbee.org. ***Google, Android og Google Play er varemærker fra Google LLC. Google Assistant er ikke tilgængeligt på/i bestemte sprog og lande.

Super smart – styr al din teknik med et klik!

En app, der er lige så enestående som dig: Med vores Lidl Home-app kan du styre, automatisere og overvåge dine enheder. Ganske praktisk, uanset hvor du er.

 1. Romantisk middag eller filmaften?

  Romantisk middag eller filmaften?

  Med få greb fastlægger du dit yndlingsscenarie. Gem det, og åbn det når som helst.

 2. Rutiner og programmering.

  Rutiner og programmering.

  Lys tændt, lys slukket, også når du ikke er der: Fra feriebelysning til opvågning – automatiser din Smart Home-belysning efter dine ønsker, og fastlæg dine rutiner.

 3. Alle på én gang!

  Alle på én gang!

  Med vores Lidl Home-app organiserer du komplette rum og kan dermed tænde og slukke alle lamper i et rum samtidig eller ændre lys og farve.

 4. Alle farver efter dine ønsker.

  Alle farver efter dine ønsker.

  Med den passende pære kan du vælge mellem mere end 16 millioner lysfarver. Alt er muligt – også med trinløs lysdæmpning.

Universel og legende let – vores Smart Home-fjernbetjening

Universel og legende let – vores Smart Home-fjernbetjening

Hver fjernbetjening kan tildeles op til 25 lamper ved hjælp af app'en. Når det først er konfigureret, kan du dermed styre alle disse lamper samtidig med kun én fjernbetjening. For at opnå den perfekte atmosfære kan du vælge mellem fire forskellige lysscenarier og dæmpe dem trinløst.

Nem talestyring med Google Assistant

Nem talestyring med Google Assistant

Har du ingen ledige hænder? Intet problem! Takket være grænsefladen med Google Assistant behøver du ikke røre en finger, men kan aktivere, dæmpe og styre din Smart Home-belysning helt enkelt ved hjælp af stemmekommandoen.

Famler du i mørket?

Vi hjælper dig gerne med alle spørgsmål vedrørende vores Smart Home-produkter – til dit hjem i det rigtige lys.