Banner

Frugt og grønt

Kvalitetskrav til vores frugter og grøntsager

Vi lægger et stort arbejde i kvalitetskontrol af frugt og grøntsager. Hver morgen modtager vi mange tusinde kasser med frugt og grønt på vores logistikcentre, som skal tjekkes, inden de fragtes videre til alle butikkerne.


Her tjekker teamlederen med sit team lastrummets temperatur og varernes tilstand. Alt tjekkes fra A til Z, lige fra ananas, peberfrugt og pærer til små frugter som blåbær, hindbær og jordbær.

Text And Image Section

Glade frugter og grøntsager

Din Lidl får friske forsyninger leveret hver eneste dag, så du altid præsenteres for et stort og super frisk udvalg af sæsonens frugter og grøntsager på hylderne. Vi har et tæt samarbejde med gode, danske leverandører:


Glade Grøntsager, som bl.a. producerer agurker og tomater. Torup Bakkegård, som producerer asparges, salat, jordbær, løg, sukkermajs og spidskål. Og Limfjords Danske Rodfrugter, som har leveret gode danske gulerødder til os i mere end 10 år.

Text And Image Section

Fuld sporbarhed og dokumentation

Alle Lidls leverandører af frugt og grønt er Global Gap-certificerede. Det sikre bl.a. fuld sporbarhed og dokumentation for, at ingen af Lidls friske frugter og grøntsager indeholder mere end 1/3 af den tilladte mængde pesticidrester.

Media Highlighting

Har du mødt Niklas?

Har du lagt mærke til vores medarbejdere i de grønne trøjer?

De tjekker at alt vores frugt og grønt er super frisk. Ikke bare hver dag.

Hver time!