Frugt og grønt

Frugt og grønt

Frugt og grønt

Udforsk Lidl's friske sortiment af frugt og grønt

Super frisk - Hver dag

Det er ikke uden grund, at Lidls frugt- og grønt afdeling har vundet adskillige priser. Hver dag fyldes hylderne med friske varer fra bl.a. danske avlere. Og vores friskhedsansvarlige medarbejdere tjekker, at alt er super frisk dagen igennem.

Kvalitetskrav til vores frugter og grøntsager


Vi lægger et stort arbejde i kvalitetskontrol af frugt og grøntsager. Hver morgen modtager vi mange tusinde kasser med frugt og grønt på vores logistikcentre, som skal tjekkes, inden de fragtes videre til alle butikkerne.


Her tjekker teamlederen med sit team lastrummets temperatur ig varernes tilstand. Alt tjekkes fra A til Z, lige fra ananas, peberfrugt og pærer til små grugter som blåbær, hindbær og jordbær.

Friske danske grøntsager i din Lidl

Text And Image Section

Glade frugter og grøntsager


Din Lidl får friske forsyninger leveret hver eneste dag, så du altid præsenteres for et stort og super frisk udvalg af sæsonens frugter og grøntsager på hylderne. Vi har et tæt samarbejde med gode, danske leverandører:


Glade Grøntsager, som bl.a. producerer agurker og tomater. Torup Bakkegård, som producerer asparges, salat, jordbær, løg, sukkermajs og spidskål. Og Limfjords Danske Rodfrugter, som har leveret gode danske gulerødder til os i mere end 10 år.

Vores grøntsager og frugt er Global Gap-certificerede

Text And Image Section

Fuld sporbarhed og dokumentation


Alle Lidls leverandører af frugt og grønt er Global Gap-certificerede. Det sikre bl.a. fuld sporbarhed og dokumentation for, at ingen af Lidls friske frugter og grøntsager indeholder mere end 1/3 af den tilladte mængde pesticidrester.

Nicklas og de andre grønne trøjer

Media Highlighting
Har du mødt Niklas?Har du lagt mærke til vores medarbejdere i de grønne trøjer?

De tjekker at alt vores frugt og grønt er super frisk. Ikke bare hver dag.

Hver. Time!

Har du læst denne uges tilbudsavis?

Læs de aktuelle tilbudsaviser og kataloger fra Lidl her. I tilbudsaviserne finder du hver uge masser af tilbud.


De viste tilbud er eksempler