OBS! Betingelser for tilmelding af nyhedsbrev


Når du både tilmelder dig vores nyhedsbrev, så giver du samtykke til at modtage Lidl's nyhedsbrev på den opgivne e-mailadresse via e-mail. Vi sender normalt 2 nyhedsbreve til dig pr. uge, men dette kan variere. Nyhedsbrevene kan bl.a. indeholde henvisning til vores digitale tilbudsavis, oplysninger om og markedsføring af vores dagligvare- og nonfoodudvalg samt informationer om konkurrencer, informationer om events og produktnyheder.


Derudover accepterer du, at vi uploader din e-mailadresse til annonceringværktøjer hos Facebook og Google med henblik på, at de kan identificere dig, så vi kan vise dig målrettede annoncer fra Lidl, når du besøger hjemmesider i Facebooks og Googles netværk. Det betyder, at Facebook og Google også håndterer din e-mailadresse. Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål og vil via systemerne blive omdannet til en anonymiseret e-mailadresse.


Ønsker du at afmelde vores nyhedsbrev, kan dette gøres via linket i hver enkelt nyhedsbrev. Ønsker du ikke, at vi bruger din e-mailadresse til at vise dig målrettede bannere, kan du altid kontakte os via online@lidl.dk og frabede dig dette.


Læs mere om databeskyttelse her