En Lupilu begyndelse på livet

En lille ny betyder masser af nye indkøb, bl.a. at finde den helt rigtige ble. Det kan være en jungle at navigere i bleer og andre babyprodukter. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af det, som du og din baby skal bruge de første år af babys liv. Din babys behov ændrer sig over tid, og vi er med hvert et lille skridt på vejen. Under vores eget baby- og børnemærke Lupilu tilbyder vi alt lige fra bleer og tøj til babypleje produkter, måltider og snacks. Vi mener, at kun det bedste er godt nok til de mindste. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller pris.


Se vores store udvalg af Lupilu bleer, babypleje og baby måltider og snacks her eller i din lokale Lidl butik.

Text And Image Section

Baby- og børnetøj

Vidste du, at du kan finde Lupilu og andet baby- og børnetøj i vores butikker flere gange om året? Med Lupilu kan du klæde dit barn i bløde og behagelige styles. I vores Lupilu serie har vi også baby- og børnetøj, der er lavet af økologisk bomuld.

...

Text And Image Section

Størrelsesguide – Giv de små en passende start

Når der kommer en lille ny, er der pludselig meget nyt, man skal lære. Bare sådan en lille ting som tøjstørrelser til babyer og børn er måske noget helt nyt. For at gøre det nemmere for dig har vi lavet en vejledende størrelsesguide til baby- og børnetøj. Der er selvfølgelig forskel på børn, og størrelserne kan selvfølgelig variere fra mærke til mærke, så brug guiden som vejledning, og prøv dig ellers frem.