Banner

Baby

Kom godt fra start med Lupilu

En lille ny betyder masser af nye indkøb, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af det, som du og din baby skal bruge på hvert et lille skridt på vejen.


Under vores eget mærke Lupilu tilbyder vi alt lige fra bleer og plejeprodukter til alverdens måltider og snacks. Vi mener, at kun det bedste er godt nok til de mindste. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller pris.


Se vores store udvalg af Lupilu-produkter i din lokale Lidl-butik.


TIL DIG OG DIT BARN

Text And Image Section

En økologisk start på livet


Vidste du, at du kan finde Lupilu pure collection og mange andre børnetøjskollektioner i vores butikker flere gange om året? Lupilu pure collection er en serie af babytøj, der er lavet af bæredygtigt økologisk bomuld, du kan stole på. Tilmeld dig vores nyhedsmail her og følg med i, hvornår du kan finde vores børnetøjskollektioner i din Lidl.

Text And Image Section

Vidste du, at ...


... vi udover børnetøj også tit har andre gode produkter til dig, der er gravid eller har små børn? Til Lidl-pris. Naturligvis. Prøv fx vores ammepude eller ventetøj, som er OEKO-TEX mærket. Vores ammetøj har en rigtig god bærekomfort pga. den store andel af bomuld, der er i tøjet. Hold øje med varene i vores tilbudsavis.