Parkside har fået en ny hjælpende hånd

Mød ham i videoen herunder. Det indre smil, når 8-dyvelen er på plads. Følelsen af lykke, når du spænder den sidste skrue. Og stoltheden, fordi du reparerede den, byggede den og lavede den selv. Det er den følelse, vi elsker. Det er følelsen af PARKSIDE. Oplev det selv!

...

Kvaliteten af PARKSIDE

PARKSIDE tilbyder ikke kun et udvalg af værksteds- og haveudstyr, men garanterer også en robust følgesvend til det næste gør-det-selv-projekt gennem strenge sikkerheds- og kvalitetskontrol. Værktøjerne imponerer med deres gode pris-ydelsesforhold med et højt ydelsesniveau i gør-det-selv-behov. Uanset om det drejer sig om save, slibemaskiner eller boremaskiner, vil du helt sikkert finde det, du leder efter, hos PARKSIDE.


Når man først har smagt blod, stiger kravene som regel, og projekterne bliver større... PARKSIDE dækker alle typer projekter med sit mangfoldige produktsortiment.

...

PARKSIDE-serien med elværktøj

Elværktøj bør have en fast plads på ethvert værksted. Takket være deres elektriske drev er de altid klar til brug til kommende projekter. Elværktøj fra PARKSIDE imponerer med deres ydeevne og holdbarhed.

...

PARKSIDE værkstedsudstyr og haveudstyrssortiment

På værkstedet har du brug for masser af plads til idéer - og selvfølgelig de rigtige værktøjer. PARKSIDE værkstedsudstyret hjælper dig med at skabe orden og plads, så der er plads nok til store projekter selv i små værksteder.


Uanset om du slår græsplænen, vander blomster, klipper hække eller høster grøntsager, er der altid meget at lave i haven. Ved hjælp af de rigtige PARKSIDE® haveredskaber er kommende opgaver på landet nemme at håndtere.

  1. Materialer af høj kvalitet og med lang levetid

    Materialer af høj kvalitet og med lang levetid

  2. Uovertruffen værdi for pengene

    Uovertruffen værdi for pengene

  3. Nemme at bruge og med høje sikkerhedsstandarder

    Nemme at bruge og med høje sikkerhedsstandarder