Smart Home for nybegyndere

 1. 1. trin:

  1. trin:

  Du har brug for systemets hjerne – Gateway

 2. 2. trin:

  2. trin:

  Vælg dine Smart Home-produkter

 3. 3. trin:

  3. trin:

  Installer systemet ved hjælp af Lidl Home-appen

1. trin: Fordelingscentralen til dit smarte hjem

1. trin: Fordelingscentralen til dit smarte hjem

Din Smart Home har brug for en base, der kan forbinde alle dine enheder med hinanden. Gateway er det centrale styringselement, som er nødvendigt for at bruge alle produkterne i Lidl Smart Home-produktserien. Dermed forbinder du lamper, bevægelsessensorer, overgangsstik og meget mere og kan styre din Smart Home via Lidl Home-appen eller via stemmekommandoer med Google Assistant*.

2. trin: Smarte produkter til dit hjem

Vores Smart Home-produktserie bringer den helt rigtige stemning ind i dit liv. Uanset om du har et studieværelse eller en familiebolig, hus eller lejlighed, have eller altan – vi har den helt rigtige løsning til ethvert hjem.

3. trin: Sådan bliver dit hjem til et smart hjem

Med få trin er din Smart Home installeret. Du skal bare downloade og installere Lidl Home-appen og tilslutte gatewayen som et centralt styringselement. Nu skal du blot tilføje dine ønskede enheder. Så er du klar til at gå i gang.


Download Lidl Home appen her

Radiostandard ZigBee 3.0: sikker, energibesparende og fleksibel

Radiostandard ZigBee 3.0: sikker, energibesparende og fleksibel

Vil du gerne udvide dit intelligente hjem med vores Lidl Smart Home-produkter? Intet problem. For de er rigtige teamplayere: De kan anvendes fleksibelt og kan uden problemer integreres i andre ZigBee 3.0-kompatible systemer - integration i systemer fra andre producenter kan være begrænset eller udelukket afhængigt af systemets konfiguration.


Her finder du en oversigt over alle produkter, som kan kombineres:

Produkter, der kan kombineres med Lidl Smart Home

For at se PDF-filer skal du bruge Adobe Acrobat Reader .
Stemmeaktivering

Stemmeaktivering

Uanset om det er belysning, stikdåser eller varme – din Lidl Smart Home hører, hvad du siger. Takket være grænsefladen med Google Assistant* skal du ikke røre en finger. Du aktiverer og styrer altså ikke kun dine enheder med appen eller fjernbetjeningen, men kan med den pågældende hardware såsom Google Nest Mini** også nemt bruge stemmekommandoer.

Fodnote


* Google, Android og Google Play er varemærker fra Google LLC. Google Assistant er ikke tilgængeligt på/i bestemte sprog og lande.

** Skal købes separat.

Zigbee-logoet og sprog er varemærker fra Zigbee Alliance. Uautoriseret brug er ikke tilladt. Kontakt venligst Zigbee Alliance for mere information på www.zigbee.org.