Åbningstider i Lidl

Hold dig opdateret på åbningstider i Lidl, så du altid ved, hvor og hvornår vores åbningstider gælder. Vær opmærksom på, at enkelte butikker har andre åbningstider! Gå på opdagelse i ugens bedste tilbud fra Lidl i din nærmeste Lidl butik, som du finder her. Du kan også se aktuelle tilbud i vores tilbudsavis. Find vores tilbud online her, eller bestil tilbudsavisen her.

Find din lokale Lidl

Brug søgefunktionen nedenfor, for at finde åbningstiderne hos din lokale Lidl.

Fandt du ikke det du søgte?

Tilbudsavisen

Har du læst denne uges tilbudsavis?

Læs de aktuelle tilbudsaviser og kataloger fra Lidl her. I tilbudsaviserne finder du hver uge masser af tilbud.

De anviste tilbud er ikke gældende

Se tilbudsavisen

Gængse åbningstider i Lidl

Hos Lidl sørger vi for, at du får mulighed for at købe ind i et stort tidsrum. Nogle butikkers åbningstider er lange, kl. 7-22, mens andre har lidt kortere åbningstider, fx fra kl. 8-21. Uanset om du har mest tid til at handle om morgenen, midt på dagen eller aftenen, så har du mulighed for det med vores åbningstider.
 

Hvis I er en børnefamilie, er det måske rart, at en af jer kan tage ud og handle, efter børnene er lagt i seng. Der er ofte travlt i supermarkederne sidst på eftermiddagen, hvor mange folk kommer hjem fra arbejde. Derfor er det også oplagt at handle i åbningstider senere på aftenen for at undgå myldretiden.
 

Det kan også være, at du har masser af tid om morgenen eller formiddagen? Grib chancen og besøg din Lidl før din nabo!

Butikkers åbningstider på helligdage

Holder alle supermarkeder åbent på helligdage? Nej, en del holder lukket på alle helligdage. Nogle butikker holder dog åbent på alle årets døgn. Åbningstider på grundlovsdag og åbningstider i påsken skal derfor ses som butikkers åbningstider på helt normale hverdage, hvor du har mulighed for at handle både morgen, middag og aften, som du kender det.
 

Måske har du prøvet at stå at mangle nogle vigtige varer på en helligdag, hvor mange butikkers åbningstider siger ”lukket”. Fx flødeskummet til kagen eller en god flaske vin til gæsterne? Derfor er det heldigt, at nogle supermarkeder holder åbent, og at åbningstiderne varer hele dagen, så du har stor chance for at nå at købe det, du mangler, uanset hvornår du kommer i tanke om det.
 

Uanset om du har behov for en åbning morgen, middag eller aften, er der stor sandsynlighed for, at fx åbningstider grundlovsdag eller påskens åbningstider passer til dine behov. Som sagt kan du benytte søgefunktionen på kortet øverst, hvor du kan søge efter din Lidl og finde ud af dens åbningstider store bededag eller påskens åbningstider – som er de samme som alle andre helligdage.