Øko brød med rug og solsikkekerne
i butikkerne
Funktioner
Øko brød med rug og solsikkekerne
i butikkerne
Funktioner
Da alt bake off bages i samme ovn, kan det indeholde spor af hvede, rug, byg, havre, krebsdyr, æg, fisk, jordnødder, soja, mælk, nødder, selleri, sennep, sesamfrø, sulfitter, lupin og bløddyr.
Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.
Beskrivelse
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1114 kJ/265 kcal
Fedt 6,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 37,1 g
heraf sukkerarter 3,5 g
Kostfibre 7,0 g
Protein 10,1 g
Salt 1,0 g
Ingredienser:
35,06% hvedemel* (type 550), vand, 18,77% rugmel* (type 997), 4,80% solsikkekerner*, 3,45% hørfrø*, maltmel af rug*, hvedegluten*, bagemiddel* (rugmel*, hvedemel*, maltmel af byg*, sojamel*), groftmalet fuldkornsrugmel*, 1,31% sesamfrø*, solsikkeolie*, salt, sukker*, gær*, maltmel af byg*, groftmalet rismel*.
*økologisk.
Fremstillet i Tyskland med hvedemel og rugmel fra Tyskland.
For information om spor af allergener se oplysningen til venstre.