Øko softkernerugbrød m/havreflager
i butikkerne
Funktioner
Øko softkernerugbrød m/havreflager
i butikkerne
Funktioner
Da alt bake off bages i samme ovn, kan det indeholde spor af hvede, rug, byg, havre, krebsdyr, æg, fisk, jordnødder, soja, mælk, nødder, selleri, sennep, sesamfrø, sulfitter, lupin og bløddyr.
Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.
Beskrivelse
- Med bløde rug- og solsikkekerner samt drysset med økologiske hørfrø.
- Bagt på surdej.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 941 kJ/225 kcal
Fedt 3,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 39 g
heraf sukkerarter 2,2 g
Kostfibre 7,7 g
Protein 6,2 g
Salt 1,1 g
Ingredienser:
25,6% surdej (58,7% rugmel*, vand, surdejskultur), vand, 21,6% rugsigtemel*, 13,7% rugkerner*, hvedemel*, 4% solsikkekerner*, 2% havreflager*, æblefibre*, 1,3% rugmel*, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt*, tørgær, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre). Drys: Havreflager*.
*økologisk.
Kan indeholde spor af sesamfrø.
Fremstillet i Danmark med surdej og rugkerner fra Danmark.