Kom godt fra start med Lupilu

En lille ny betyder masser af nye indkøb, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af det, som du og din baby skal bruge på hvert et lille skridt på vejen.

Under vores eget mærke Lupilu tilbyder vi alt lige fra bleer og plejeprodukter til alverdens måltider og snacks. Vi mener, at kun det bedste er godt nok til de mindste. Det betyder, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller pris.

Se vores store udvalg af Lupilu-produkter i din lokale Lidl-butik.

Bestil en babypakke

Babypakke

Det er stort at blive forælder, og at der er nok at se til specielt i begyndelsen. Nye vaner skal dannes og uforudsigelige spørgsmål dukker op. Vi vil gerne hjælpe dig og din baby godt på vej, så I kan koncentrere jer om at nyde alt det nye. Derfor har vi lavet en babystartpakke til jer. Babypakken er fyldt med produkter fra vores egen serie Lupilu og babypakken indeholder alt lige fra bleer til plejeprodukter. Det er så dyrt at få børn, siger man, men med Lupilu behøver god kvalitet altså ikke at koste kassen.

Vores babypakke er for alle kommende og nybagte forældre med børn på maks. 6 måneder. Indholdet i pakken kan variere.

Bestil babypakken

Vores ambassadører fortæller

Jeg hedder Susan, og det her er Nolan. Han har to storesøstre og med tre børn i husstanden, er udgifterne store. Derfor er det skønt med Svanemærkede og økologiske produkter, der er budgetvenlige. Det hænger ofte sådan sammen, at de mest miljøvenlige varer er de dyreste.


Jeg er stolt af at være ambassadør for et brand, der gør det muligt at være kræsen, når det handler om, hvad man giver sine børn at spise og bære på deres krop samt at tage miljøhensyn, uden man bliver fattig af sin prioritering. Jeg elsker Lupilu for at have bløde, billige bleer, der ikke giver kurvertnumser til babyerne!

Jeg hedder Julie-Elsebeth, er mor til Inge på 3 år og Rigmor på 0 år. Vi er en børnefamilie, og som hos de fleste andre betyder det, at der er ganske få rolige øjeblikke i løbet af en dag. Der er altid fyldt med leg, utålmodighed, små ildebrande og rod hjemme hos os. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at gøre hverdagen så nem og gnidningsfri som muligt.


Og netop derfor er jeg en meget glad ambassadør for Lupilu, der er en serie med gode, simple produkter, der gør hverdagen lidt nemmere og sjovere. Herhjemme er især de små dyre-kiks i meget høj kurs hos den store pige, mens de testvindende bleer gør livet lidt lettere for os alle!

Download vores babybrochure og kom godt fra start

Om du er førstegangsforælder eller erfaren, giver vi dig råd, inspiration og tips til de mange oplevelser med det nye familiemedlem. 

Klik og hent vores babybrochure nu.

Til dig og dit barn

  • En økologisk start på livet

    Vidste du, at du kan finde Lupilu pure collection og mange andre  børnetøjskollektioner i vores butikker flere gange om året? Lupilu pure collection er en serie af babytøj, der er lavet af bæredygtigt økologisk bomuld, du kan stole på. Tilmeld dig vores nyhedsmail her og følg med i, hvornår du kan finde vores børnetøjskollektioner i din Lidl.

  • Vidste du, at ...

    ... vi udover børnetøj også tit har andre gode produkter til dig, der er gravid eller har små børn? Til Lidl-pris. Naturligvis. Prøv fx vores ammepude eller ventetøj, som er OEKO-TEX mærket. Vores ammetøj har en rigtig god bærekomfort pga. den store andel af bomuld, der er i tøjet. Hold øje med varene i vores tilbudsavis.

Inspiration til babyopskrifter