Pusle- og plejeprodukter

Vidste du, at du hos os finder et stort udvalg af pusle- og plejeprodukter? Fx finder du sensitive vådservietter, zinksalve og en serie af sensitive plejeprodukter.

Vi anbefaler

Lupilu Pusleunderlag

Lupilu Pusleunderlag

Pusleunderlagene fra Lupilu har en høj sugeevne, er praktiske at have med i tasken og fungerer som en hygiejnisk løsning på fx offentlige steder.

Tips og tricks til at fjerne pletter

Græs

Græs

Når dit barn begynder at kravle, er det en fest, men græsgrønne bukser vil man helst være foruden. Græspletter er genstridige, men de kan fjernes. Dup brun sæbe på pletten, og lad det trække natten over. Vask tøjet efter vaskeanvisningen. Sart tøj, som kun kan vaskes ved 30-40 grader, dyppes i sødmælk, duppes med opvaskemiddel og ”trækker” i en lukket frysepose natten over.

Mælk

Mælk

Hvis du ammer, kan det ske, at mælken løber over og danner en skjold på din trøje. Fugt den indtørrede mælkeplet med skummetmælk, og gnid den med opvaskemiddel (brug fx vores Sensitive konc.). Lad trøjen ligge i blød i et par timer i en frysepose. Vask efter vaskeanvisning.

Gylp

Gylp

Det er næsten umuligt at undgå, at der indimellem kommer pletter fra gylp. Heldigvis er der råd! Hæld danskvand på pletten, lad det bruse op og tør det af med køkkenrulle eller en hvid klud/stofble. Vask tøjet efter vaskeanvisningen.

*Der tages forbehold for udsolgte varer, billed- og trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Så længe lager haves.

Overstående er vejledende råd, og det kan ikke garanteres, at pletterne forsvinder. Der kan derfor ikke ydes erstatning for mislykkede forsøg. Det første og vigtigste råd er altid at starte med at tjekke vaskeanvisningen på tøjet.