Banner

Økologi

Det behøver ikke at koste en formue at spise økologisk

I Lidl har vi et bredt udvalg af økologiske varer til gode priser. Alle vores økologiske varer er mærket med det grønne ”Bio Organic”-logo. Dette logo betyder, at varen er fremstillet og kontrolleret efter retningslinjerne for økologi. Du finder både 100 % økologiske tørvarer, grøntsager, frostvarer og kølevarer. Se aktuelle tilbud her.

Elsker du også en god gang morgenmad eller brunch? Og elsker du økologi? Men er du i tvivl, om du kan lave et komplet gang morgenmad eller brunch med det hele? Frygt ej! I Lidl får du altid mere end 250 økologiske produkter! Så kan du nemt lave både 100 % økologisk morgenmad og en 100 % økologisk brunch med det hele!


Vidste du i øvrigt, at økologiske dyr kommer ud under åben himmel? Med økologiske produkter fra Lidl kan du sagtens lave både økologisk morgenmad og brunch, som synger til himlen.

VINDER AF FORBRUGERRÅDET TÆNKS ØKO-PRISTJEK 2019


94 kroners forskel på 15 økologiske varer! Forbrugerrådet Tænk har lavet en test af priserne på økologiske varer i 12 danske supermarkeder og her viser det sig, ikke overraskende, at Lidls kurv faktisk er 94,23 kr. billigere end den dyreste.


Læs mere her

SE UGENS TILBUDSAVIS

SE UGENS TILBUDSAVIS