Her på siden vil du kunne finde aktuelle konkurrencebetingelser hos Lidl.

AKTUELLE KONKURRENCEBETINGELSER

Skjul indhold
Vis indhold
Konkurrencebetingelser til Påskejagten 2020

Deltagelse
For at deltage i konkurrencen skal du finde 4 påskeæg i butikken, som hvert indeholder et bogstav. Stav til et ord ud fra de 4 fundne bogstaver. Ordet skriver du på et æggeark, du kan finde i butikken, og sedlen afleverer du ved kassen. Din tilmelding skal være registreret senest d. 11. april 2020. Konkurrencen er åben for alle personer under 18 år, der er bosat i Danmark. Lidl forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vinderen. Lidls medarbejdere og medlemmer af deres husstande er udelukket fra at deltage.

Udelukkelse fra deltagelse
Hvis du opgiver forkerte personlige oplysninger eller på anden måde forstyrrer det reglementerede forløb af konkurrencen, kan du blive udelukket fra deltagelse i konkurrencen og fordelingen af præmien. 

Konkurrenceperiode
Konkurrencen kører i perioden d. 29. marts 2020 t.o.m. d. 11. april 2020. Lidl kan ikke garantere for, at serveren til enhver tid er tilgængelig.

Gevinster og lodtrækning
Blandt alle de personer, der staver til det korrekte ord, udfylder sedlen korrekt og afleverer den i butikken (ved kassen) i perioden 29. marts 2020 t.o.m. d. 11. april 2020, trækker vi lod om 1 gavekort til Lalandia på 4.000 kr. 1 vinder findes ved lodtrækning og kontaktes pr. mail senest i uge 16, 2020. Vinderen har 1 uges svartid, ellers går præmien videre. I dette tilfælde foretages en ny lodtrækning. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Lidl. Præmien fremsendes efter aftale med vinderen. Med henblik på forsendelse af gevinsten er arrangøren ikke ansvarlig for rigtigheden af oplysningerne givet af vinderne. Du er selv ansvarlig for rigtigheden af din e-mailadresse, og Lidl fralægger sig ansvaret for mails, der ikke kommer frem. De udlovede gevinster i konkurrencen er personlige og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Vinderen offentliggøres med fornavn og første bogstav i efternavn på Lidls hjemmeside i uge 17, 2020. Lidl afholder de skatter og præmieafgifter, som konkurrencen udløser.

Øvrigt
Lidl forbeholder sig desuden ret til, uden varsel og uden særskilt annoncering, at ændre disse deltagerbetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. 
Lidl kan ikke holdes ansvarlig for deltagernes eventuelle tab forbundet med deltagelse i konkurrencen. Det gælder endvidere, at Lidl ikke er ansvarlig for eventuelle tilkendegivelser m.v. i forbindelse med konkurrencen af personer uden tilknytning til Lidl.

Eventuelle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Lidl Danmark K/S, Att. Marketing, Profilvej 9, 6000 Kolding eller via e-mail til socialmedia@lidl.dk. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at kontakte vores Kundeserviceafdeling her.

Databeskyttelse
Se vores regler for databeskyttelse her.

Skjul indhold
Vis indhold
Konkurrencebetingelser - Facebook og Instagram

Konkurrencerne på Facebook & Instagram er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook & Instagram, da konkurrencerne afholdes af Lidl Danmark. Konkurrencerne foregår på Lidl Danmarks Facebook (www.facebook.com/lidldanmark) og Lidl Danmarks Instagram (www.instagram.com/lidldanmark).

Deltagelse
For at deltage i konkurrencen skal deltagerne gøre det, der står i det konkrete konkurrenceopslag. Konkurrencen er åben for alle personer over 18 år, der er bosat i Danmark. Der kan kun deltages én gang pr. Facebook-profil og Instagram-profil pr. konkurrence. Lidls medarbejdere og medlemmer af deres husstande er udelukket fra at deltage.

Udelukkelse fra deltagelse
Hvis en deltager opgiver forkerte personlige oplysninger eller på anden måde forstyrrer det reglementerede forløb af konkurrencen, kan vedkommende blive udelukket fra deltagelse i konkurrence og fordelingen af præmierne.


Konkurrenceperiode
Konkurrencen starter og slutter som angivet i det konkrete konkurrenceopslag. Lidl kan ikke garantere for, at serveren til enhver tid er tilgængelig.


Gevinster
Antallet af vindere og præmien, der udloddes, vil stå i det konkrete konkurrenceopslag. De udlovede gevinster i konkurrencen er personlige og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Formalia angående overdragelse af gevinsten bliver aftalt med vinderne. Med henblik på forsendelse af gevinsten er arrangøren ikke ansvarlig for rigtigheden af oplysningerne givet af vinderne. Lidl afholder de skatter og præmieafgifter, som konkurrencen udløser. De udlovede gevinster i konkurrencen er personlige og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Lidl afholder de skatter og præmieafgifter, som konkurrencen udløser.

Lodtrækning
Vinderne af konkurrencen bliver fundet ved lodtrækning blandt de registrerede kommentarerer jf. betingelserne for at deltage. Vinderne orienteres via en kommentar til deres kommentar til det konkrete konkurrence-opslag, og der sendes ligeledes en privat besked til vinderne. Vinderne findes og underrettes den dato, som er angivet i det konkrete konkurrenceopslag. Vinderne skal sende en mail til socialmedia@lidl.dk, hvorefter overdragelse af gevinsten aftales nærmere. Såfremt vinderne ikke har henvendt sig til Lidl Danmark inden 24 timer fra lodtrækning, forbeholder Lidl Danmark sig retten til at udtrække en ny vinder. Den oprindelige vinder kan i så fald ikke gøre krav gældende mod Lidl Danmark.

Databeskyttelse
Se vores regler for databeskyttelse her

Øvrigt
Arrangøren forbeholder sig desuden ret til, uden varsel og uden særskilt annoncering, at ændre disse deltagebetingelser, såfremt dette af juridiske og konkrete grunde bliver nødvendigt. Alle klager, der refererer til gennemførelsen af konkurrencen, skal fremsendes skriftligt til Lidl Danmark K/S, Profilvej 9, 6000 Kolding eller socialmedia@lidl.dk inden for 14 dage. Klager, der er modtaget per telefon eller for sent, godtages ikke.