Frugt og grønt i Lidl

Vidste du, at ...

 1. vi altid har et stort udvalg af årstidens sæsonaktuelle frugt og grønt.
 2. vi får leveret frisk frugt og grønt alle ugens 7 dage
 3. vi har mange danske varer og et tæt samarbejde med danske leverandører.
 4. vi gennemfører omfattende kvalitetskontrol fra mark til butik.
 5. vi har 100% kontrol over forsyningskæden.
 6. alle vores leverandører er Global G.A.P. certificerede.
 7. vores frugt og grønt indeholder maks. 1/3 af det lovlige indhold af pesticidrester.
 8. vi gennemfører hver uge analyser hos et uvildigt laboratorie for at sikre, at vores krav overholdes.

Et stort udvalg af sæsonens frugt og grønt

I din Lidl kan du altid finde et stort udvalg af årstidens sæsonaktuelle frugt og grøntsager alle dage i ugen – vidste du, at vi i Lidl får leveret frisk frugt og grønt hver dag? Det gør vi for at sikre bedst mulig kvalitet og friskhed til dig!

 

Vi tilbyder et stort udvalg af sæsonens frugt og grøntsager, og afhængig af årstiden kan der være et bredt udvalg af fx gode frugt tilbud. Det kan være nogle som jordbær på tilbud, tomater på tilbud samt bananer på tilbud.

Danske grøntsager i din Lidl

I Lidl tilbyder vi også en lang række lokale danske frugter og danske grøntsager. Det danske frugt og grønt finder du nemt ved at kigge efter logoet med ”Dansk frugt og grønt”. Logoet sikrer også, at vores frugter og grøntsager er så friske som muligt og begrænser transporttiden.

 

Vi har et tæt samarbejde med danske leverandører for at kunne levere gode, danske grøntsager til dig i Lidl, herunder Glade Grønsager, som bl.a. producerer agurker og tomater, Torup Bakkegård, som producerer frugt og grøntsager som asparges, salat, jordbær, løg, sukkermajs og spidskål. Fra vores leverandør Limfjords Danske Rodfrugter, som vi har haft et samarbejde med i mere end 10 år, kan du finde gode gulerødder på tilbud.

Høje kvalitetskrav til vores frugter og grøntsager

Vi lægger et stort arbejde i kvalitetskontrol af grøntsager og frugt. Hver morgen modtages mange tusinde kasser med frugt og grønt på vores logistikcentre, som skal tjekkes, inden de fragtes videre til alle butikkerne. Her tjekker teamlederen med sit team lastrummets temperatur og varernes tilstand. Alt tjekkes fra A til Z, lige fra ananas, rød frugt som peberfrugt, grønne frugter som pærer til små frugter som blåbær, hindbær og jordbær.

 

Når varerne er flyttet ind i lagerhallen, laves en basiskontrol af frugt og grøntsager. Det foregår ved, at der tjekkes et kolli på øverst, et kolli i midten og et kolli nederst på en given palle. I den proces tages et styk frisk frugt eller grønt fra hvert kolli, som derefter bliver tjekket for kaliber/længde og vægt.

 

En gang om ugen bliver der lavet en detaljekontrol på udvalgte frugter og grøntsager, fx æbler, pærer, appelsiner og citroner, hvor der kontrolleres tryk, brixindhold (det vil sige, hvor sød en frugt er), størrelse og saftindhold.

 

Lever vores frugt og grøntsager ikke op til den høje kvalitetskontrol, bliver der lavet forskellige reklamationer på varerne afhængig af problemet, hvorefter de oftest bliver sendt tilbage til leverandøren.

 

Når kvalitetskontrollen er udført, er de godkendte grøntsager og frugt klar til at blive plukket af vores medarbejdere og leveret til Lidl-butikkerne. På denne måde får alle vores butikker hver dag leveret friske forsyninger af frugt og grønt. I alle butikker er der også en friskhedsansvarlig, der flere gange dagligt tjekker, at vores frugt og grønt lever op til vores skrappe kvalitetskrav.

Vores grøntsager og frugt er Global Gap-certificerede

Alle Lidls leverandører af frugt og grøntsager er Global Gap-certificerede. Det sikrer blandt andet fuld sporbarhed og dokumentation for, at alle vores produkter lever op til vores krav om, at al vores friske frugter og grøntsager aldrig indeholder mere end 1/3 af den tilladte mængde pesticidrester. Global Gap sikrer altså, at produkterne dyrkes og pakkes med omtanke for miljøet og fokus på fødevaresikkerhed.

Gør madlavningen nemmere med vores frosne grøntsager på tilbud

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv, når der skal grønt på middagsbordet? Så har vi i Lidl også et udvalg af frosne grøntsager på tilbud, fx grønne bønner, fine ærter og grøntsagsmiks med rodfrugter. Søger du efter frossen frugt på tilbud, kan du heller ikke gå forgæves hos Lidl, da vi også har et udvalg af frosne bær tilbud på bl.a. hindbær, jordbær og økologiske bær.

 • Glade Grønsager

  Vi elsker Glade Grønsager og er meget stolte af vores samarbejde med gartneriet Glade Grønsager/Gartneriet Østervang, som leverer dansk frugt og grønt i topklasse til os. Gartneriet er kåret som Årets Gartner 2017. Leverandøren har bl.a. vundet prisen, fordi produktionen udvikles mod en grønnere profil. Glade Grønsager/Gartneriet Østervang producerer bl.a. vores skønne agurker og tomater.

 • Torup Bakkegård

  Vi får rigtig mange af vores grøntsager og bær fra Torup Bakkegård, som er placeret i det naturskønne område omkring Assens. Torup Bakkegård drives af de to brødre Jacob & Claus Brejnholt Jacobsen.
  Fra Torup Bakkegård får Lidl leveret mange forskellige produkter fx asparges, fine salater, lækre jordbær, løg, sukkermajs, forskellige spidskål og meget mere. Torup Bakkegård sætter en ære i at levere grøntsager lige fra jord til bord.

 • Limfjords Danske Rodfrugter

  Lidls danske rødder stikker dybt! I mere end 10 år har vi fået vores rodfrugter fra Niels Ege Nielsen og hans gartneri ved Limfjorden. Niels er en topklasse landmand, så det ikke kun er i Danmark, der er efterspørgsel på hans rodfrugter. Derfor leverer Limfjords Danske Rodfrugter og Niels Ege Nielsen også til store dele af de tyske Lidl-butikker. Det skaber travlhed på gartneriet, der igennem vores samarbejdsperiode er vokset fra 150 til 700 hektar.

Fandt du ikke det du søgte?

Tilbudsavisen

Har du læst denne uges tilbudsavis?

Læs de aktuelle tilbudsaviser og kataloger fra Lidl her. I tilbudsaviserne finder du hver uge masser af tilbud.

De anviste tilbud er ikke gældende

 

Se tilbudsavisen

Nye smagsoplevelser med frugt og grønt