Frugt og grønt i Lidl

Vidste du, at vi i Lidl får leveret frisk frugt og grønt hver dag? Det gør vi for at sikre bedst mulig kvalitet og friskhed til dig! Året rundt tilbyder vi et stort udvalg af sæsonens frugt og grøntsager, ligesom vi altid tilbyder en lang række lokale danske frugter og grøntsager. Det danske frugt og grønt finder du nemt ved at kigge efter det røde mærkat med ”Det Dansk”-logoet. Det sikrer, at vores frugt og grønt er så friskt som muligt og begrænser transporttiden.

 

Alle vores butikker får leveret friske forsyninger af frugt og grønt hver dag. Vi tjekker kvaliteten af vores varer, fra vi modtager dem på vores lagre, til de er ude i butikkerne. I alle butikker er der en friskhedsansvarlig, der flere gange dagligt tjekker, at vores frugt og grønt lever op til vores krav.

Global Gap

Alle Lidls leverandører er Global Gap-certificerede. Det sikrer blandt andet fuld sporbarhed og dokumentation for, at alle vores produkter lever op til vores krav om, at al vores friske frugt og grønt aldrig indeholder mere end 1/3 af den tilladte mængde pesticidrester. Global Gap sikrer altså, at produkterne dyrkes og pakkes med omtanke for miljøet og fokus på fødevaresikkerhed.

 • Glade Grønsager

  Vi elsker Glade Grønsager og er meget stolte af vores samarbejde med gartneriet Glade Grønsager/Gartneriet Østervang, som leverer dansk frugt og grønt i topklasse til os. Gartneriet er kåret som Årets Gartner 2017. Leverandøren har bl.a. vundet prisen, fordi produktionen udvikles mod en grønnere profil. Glade Grønsager/Gartneriet Østervang producerer bl.a. vores skønne agurker og tomater.

 • Torup Bakkegård

  Vi får rigtig mange af vores grøntsager og bær fra Torup Bakkegård, som er placeret i det naturskønne område omkring Assens. Torup Bakkegård drives af de to brødre Jacob & Claus Brejnholt Jacobsen.
  Fra Torup Bakkegård får Lidl leveret mange forskellige produkter fx asparges, fine salater, lækre jordbær, løg, sukkermajs, forskellige spidskål og meget mere. Torup Bakkegård sætter en ære i at levere grøntsager lige fra jord til bord.

 • Limfjords Danske Rodfrugter

  Lidls danske rødder stikker dybt! I mere end 10 år har vi fået vores rodfrugter fra Niels Ege Nielsen og hans gartneri ved Limfjorden. Niels er en topklasse landmand, så det ikke kun er i Danmark, der er efterspørgsel på hans rodfrugter. Derfor leverer Limfjords Danske Rodfrugter og Niels Ege Nielsen også til store dele af de tyske Lidl-butikker. Det skaber travlhed på gartneriet, der igennem vores samarbejdsperiode er vokset fra 150 til 700 hektar.

Fandt du ikke det du søgte?

Tilbudsavisen

Har du læst denne uges tilbudsavis? Læs de aktuelle tilbudsaviser og kataloger fra Lidl her. I tilbudsaviserne finder du hver uge masser af tilbud.

Tilbuddene er ikke gældende som anvist

 

Se tilbudsavisen

Nye smagsoplevelser med frugt og grønt