Det behøver ikke at koste en formue at spise økologisk

Broccoli

I Lidl har vi et bredt udvalg af økologiske varer til gode priser. Alle vores økologiske varer er mærket med det grønne ”Bio Organic”-logo. Dette logo betyder, at varen er fremstillet og kontrolleret efter retningslinjerne for økologi. Du finder både 100 % økologiske tørvarer, grøntsager, frostvarer og kølevarer. Se aktuelle tilbud her

Økologi billede

Elsker du også en god gang morgenmad eller brunch? Og elsker du økologi? Men er du i tvivl, om du kan lave et komplet gang morgenmad eller brunch med det hele? Frygt ej! I Lidl får du altid mere end 250 økologiske produkter! Så kan du nemt lave både 100 % økologisk morgenmad og en 100 % økologisk brunch med det hele!

Vidste du i øvrigt, at økologiske dyr kommer ud under åben himmel? Med økologiske produkter fra Lidl kan du sagtens lave både økologisk morgenmad og brunch, som synger til himlen.

Vinder af Forbrugerrådet Tænks øko-pristjek 2019

94 kroners forskel på 15 økologiske varer! Forbrugerrådet Tænk har lavet en test af priserne på økologiske varer i 12 danske supermarkeder og her viser det sig, ikke overraskende, at Lidls kurv faktisk er 94,23 kr. billigere end den dyreste. 

Læs mere her

30 år med økologi

Fandt du ikke det du søgte?

Tilbudsavis_generisk

Har du læst denne uges tilbudsavis?

Læs de aktuelle tilbudsaviser og kataloger fra Lidl her. I tilbudsaviserne finder du hver uge masser af tilbud.

De viste tilbud er eksempler

 

Nye smagsoplevelser