Det behøver ikke at koste en formue at spise økologisk

I Lidl har vi et bredt udvalg af økologiske varer til gode priser. Alle vores økologiske varer er mærket med det grønne ”Bio Organic”-logo. Dette logo betyder, at varen er fremstillet og kontrolleret efter retningslinjerne for økologi. Du finder både 100 % økologiske tørvarer, grøntsager, frostvarer og kølevarer. Se aktuelle tilbud her

Elsker du også en god gang morgenmad eller brunch? Og elsker du økologi? Men er du i tvivl, om du kan lave et komplet gang morgenmad eller brunch med det hele? Frygt ej! I Lidl får du altid mere end 250 økologiske produkter! Så kan du nemt lave både 100 % økologisk morgenmad og en 100 % økologisk brunch med det hele!

Vidste du i øvrigt, at økologiske dyr kommer ud under åben himmel? Med økologiske produkter fra Lidl kan du sagtens lave både økologisk morgenmad og brunch, som synger til himlen.

Vinder af Søndagsavisens Øko-pristjek 2016

Hos Lidl finder du Danmarks billigste økokurv – og så byder vi endda også på et stort udvalg af økologiske varer. Søndagsavisen har foretaget et pristjek af danske supermarkeders økologiske varer, og har fundet ud af, at det er i Lidl, at kunderne får mest økologi for pengene – fra den billigste kurv i Lidl til den dyreste, er der faktisk hele 124 kroners forskel! Dette er et pristjek, som vi er MEGET stolte af at have vundet!

Se hele testen her

Ren madglæde i samarbejde med økologisk landsforening

Økologi er glæden ved grise med krølle på halen, køer under åben himmel og høns med plads til store armbevægelser. Glæden ved at sikre en ren og rig natur – for biernes, blomsternes og fremtidens skyld. Økologi er glæden ved at spare sig selv og sin familie for tilsætningsstoffer og rester af sprøjtemidler, uden at spare på den gode smag. Økologi er ren mad med glæde.

Nye smagsoplevelser