Official Fresh Food Partner for Flying Superkids

I Lidl er vi flyvende over at være Official Fresh Food Partner for de fantastiske Flying Superkids! Flying Superkids består af 60 super seje børn og unge i alderen 7-21 år, som alle elsker at lave gymnastik og optræde. Men uden mad og drikke flyver heltene som bekendt ikke, så Lidl har fløjet friske varer ind, så de seje superkids er flyvende, når de optræder i løbet af sommeren. Som en del af vores samarbejde har vores Lidl Plus-kunder muligheden for at få 15 % rabat til alle shows med Flying Superkids.


Samarbejde med Flying Superkids

I Lidl har vi stået på spring for at offentliggøre vores nye samarbejde med de super seje Flying Superkids, og vi hopper af glæde over det nye samarbejde, hvor vi er Official Fresh Food Partner. Som en del af vores samarbejde står vi på spring for at levere friske varer til alle de flyvende superhelte. Få et lille glimt af de flyvende helte herunder.

...

Skal du ind og se Flying Superkids?

Som Lidl Plus-kunde kan du få 15 % på alle Flying Superkids billetter. Download appen her.

Flying Superkids’ Tourplan for 2024 kan ses herunder. Der kan komme flere shows på nogle af dagene.


...

Inspiration til madpakken

Trænger du til inspiration til madpakken, så se vores forslag til madpakken herunder, eller besøg vores opskriftside og se endnu flere forslag til madpakken.

Du kan også finde inspiration til mange af de andre måltider på dagen.