Sæt smagen af Danmark på bordet

I Lidl finder du altid En bid af Danmark på hylderne. Vi har et tæt samarbejde med lokale leverandører i hele landet, som producerer friske råvarer af højeste kvalitet – fordi de brænder for det og slet ikke kan lade være. Her kan du blandt andet møde verdens første MSC-certificerede muslingefiskeri, og et landbrug der ligger på øen Barsø, hvor alle landbrugsarealerne er økologiske.

Læs mere herunder, når vi går tæt på de folk, som hver dag producerer de lækre, danske fødevarer, som du kan tage med hjem til Lidl pris.

...

Text And Image Section

Mælkeproduktion med havudsigt

Ude i Lillebælt ligger den lille idylliske ø Barsø, som emmer af fred, ro og idyl. Alle øens landbrugsarealer er økologiske, og midt på øen finder du Bjerggården, hvor Søren Svennesen og hans kone Helle blandt andet opdrætter økologiske malkekvæg, som her dag leverer frisk, økologisk mælk til Lidl.

...

Text And Image Section

Smagen af de gamle dyder

I Augustenborg på Als ligger Skærtoft Mølle, der maler mel og gryn efter de gamle håndværksdyder. Her bruger de udelukkende de rene råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer; præcis, som godt mel skal være, for at få de allerbedste bageresultater. Den langsomtgående

stenkværn maler melet, så der kommer mange flere smagsnuancer med end ved moderne, industriel produktion.

...

Text And Image Section

En bæredygtig delikatesse

Ude i Limfjorden sejler fiskerne fra Vilsund Blue rundt og fisker friske, danske muslinger. Her kommer bæredygtigheden helt naturligt i højsædet, for bortset fra vand er muslinger faktisk den fødevare med det absolut mindste CO2-aftryk! Hver dag arbejder virksomheden for at sikre, at fremtidige generationer også har adgang til fjordens delikatesser. Dette gjorde dem til det første muslingefiskeri i verden med MSC-certificeringen for bæredygtigt fiskeri. Det er altså kvalitet i Lidl direkte fra fjord til bord – velbekomme.

...

Text And Image Section

Fremstillet af lokale råvarer

Vores Ryå Flødeis fremstilles af dansk produceret piskefløde og roesukker. Derefter tilsættes den ønskede smag alt efter varianten. Og netop isens afrundede smag og den lækre cremede konsistens er i fokus. Vi bestræber os på at anvende lokale råvarer i alle vores produkter eller som minimum danske leverandører.

...

Text And Image Section

Håndværk af høj kvalitet

Højer Pølser er en sønderjysk slagter, som siden 1897 har sørget for slagterhåndværk af høj kvalitet. Højer sørger for prisvindende produkter, som gør rugbrødsmaden, frokostbordet og madpakken spændende, delikat og smagfuld.

Inspiration til madlavning

lidl.dk/opskrifter finder du en masse spændende og skønne opskrifter, som kan bruges både til din madplan eller til skøn gæstemad.